Kies je branche
Business Software
Software voor Materieelbeheer
Dagelijks maakt u het mogelijk dat bouw- en aannemingsbedrijven hun projecten uit kunnen voeren. U voorziet hen van het juiste materieel. Maar wat kost uw materieel en waar staat het? Essentiële vragen voor u. Met 4PS Construct heeft u een antwoord op deze vragen. Al veel bedrijven in de materieelverhuur werken met deze Standaard ICT van 4PS en Microsoft voor materieelverhuurders.
4PS Construct

Software voor materieelbeheer

Materieelverhuur is een proces wat vraagt om specifieke software ondersteuning. Ruim 500 bedrijven maken reeds gebruik van de software van Microsoft en 4PS. Wij kennen het proces van Materieelbeheerders van A-Z en hebben hier op basis van Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central een standaard ICT oplossing voor gemaakt. U profiteert van innovatie, eenvoud en inzicht wat u de kans geeft om het verschil te maken.

 

Lees verder

4PS Portalen
Laat uw mannen op de bouwplaats online hun uren boeken in 4PS Construct inclusief materieel draaiuren.

 

Lees verder

4PS Planning
Verkrijg inzicht en overzicht in uw beschikbare materieelstukken met de grafische 4PS Planning.

 

Lees verder

4PS Apps
Profiteer van functionaliteiten op uw smartphone die integreren met 4PS Construct.

 

Lees verder

 • Ballast Nedam Materieel B.V. - Almere

  "Met 10 jaar ervaring in Microsoft Dynamics NAV en 4PS Construct kunnen wij bevestigen dat we te maken hebben met een stabiel softwarepakket en een organisatie die continu inzet op ontwikkeling en verbetering. Besparingen zijn legio doordat alle processen softwarematig volledig geïntegreerd zijn."

 • Dura Vermeer Materieelservice - Haaften

  "Met Microsoft Dynamics NAV en 4PS als partner hebben we een product in huis waarmee we klaar zijn voor de toekomst. Een stevige basis waarop we nieuwe ontwikkelingen, die zich naar verwachting steeds sneller zullen aandienen, gemakkelijk kunnen implementeren. 4PS is voor ons de partner die deze nieuwe ontwikkelingen op adequate wijze vertaalt naar functionaliteiten."

   

 • Steigerbouw van der Panne - Rotterdam

  "In vijf weken waren wij live met Microsoft Dynamics NAV 4PS Construct! Een ongekend snelle implementatie die te danken was aan onze platte organisatiestructuur en de mooie standaardfunctionaliteit in de 4PS Materieelmodule!"

Diensten Meer diensten »
Datum: 30 september 2019
Tijd: 13:00 - 17:00
Locatie: 4PS | Keplerlaan 4 | Ede
Datum: 29 oktober 2019
Tijd: 09.00 uur - 16.30 uur
Locatie: 4PS | Keplerlaan 4 | Ede
Twitter Volg ons »
Al ruim een jaar maakt 4PS UK deel uit van de 4PS group. We blikken vandaag terug op '4PS meets 4PS', want het is p… https://t.co/DmudVltkGv
Wij hebben een sportief weekend achter de rug! Vrijdagavond hebben we via onze klant Sterk opnieuw meegedaan met he… https://t.co/mz6m6Jnk62
We staan met HOOMCTRL, dé oplossing voor online #kopersbegeleiding, op de shortlist voor het 'meest innovatieve nie… https://t.co/KPZR2DB5Bj
Logo Ballast Nedam Materieel software 4PS
Logo Steigerbouw van der Panne 4PS software
Logo Dura Vermeer 4PS software

4PS ERP-software voor materieelbeheer en materieelverhuur

Als materieelverhuurder bent u toeleverancier voor bouw-, installatie- en onderhoudsbedrijven. Het is essentieel dat u precies weet waar het materieel staat, wat het materieel kost en in hoeverre het materieel voldoet aan de veiligheidseisen. De software van 4PS voor materieelbeheer biedt uitgebreide ondersteuning voor ieder proces van materieelverhuurders en geeft antwoord op deze drie voornaamste vragen van materieelverhuurders. Koppelingen met PAT en Secutest zijn voorhanden, hiermee kan het materieel eenvoudig gekeurd worden. Het standaard 4PS ERP systeem voor materieelverhuur maakt het verhuren van materieel eenvoudig en efficiënt. De grafische planning van 4PS biedt de mogelijkheid het materieel eenvoudig te plannen op de gewenste materieellocaties.