Kies je branche
ERP software voor Service
4PS Planning

Efficiƫnt en doeltreffend plannen

 

Tijd, middelen en mensen zo efficiënt mogelijk inzetten. Dat is in elk geval de kunst, maar zeker bij een project waarbij samengewerkt wordt met meerdere partijen. Een succesvol project begint met een strakke, maar haalbare planning. Goed gereedschap voor deze afdeling is dus van groot belang.

 

4PS levert software voor project- en recoursemanagement waarbij de meest efficiënte inzet van mensen en middelen (recourses) op intuïtieve wijze gerealiseerd wordt.

 

Zowel langlopende projecten als de vaak kortlopende serviceprojecten kunt u (over de verschillende bedrijven heen) plannen met de 4PS Integrale Grafische Capaciteitsplanning

 

Uw projecten plannen met de software van 4PS betekent dat u integraal gebruik maakt van deze functionaliteit. De planning wordt dus gevoed vanuit 4PS Construct en indien gewenst kunt u vanuit deze planning uw buitendienst aansturen.

 

GWW | Grafische Resource Planning 

Deze grafische planningsmodule is specifiek gericht op bedrijven in de GWW/ Infrasector. In deze branche komt het veel voor dat bedrijven gebruik maken van materieel, de bemanning hiervan en de onderaanneming voor het uivoeren van diverse werkzaamheden. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt, is een overzichtelijke planning van essentieel belang. 

 

Een helder beeld van de mogelijkheden met de 4PS planning leest u in onze brochure.

Meer Productinformatie
Productinformatie-4PS-Planning.pdf
Functionaliteiten

Aanpak

Implementatie integrale 4PS ERP software bouw
consultancy en implementatie
De implementatie van onze applicatie binnen uw bedrijf vraagt om kennis van uw processen, van verandermanagement en van de applicatie. De 4PS Consultants staan garant voor snelle, gecontroleerde en betaalbare implementaties.
Projecten integrale 4PS bouwsoftware
project management
Het slagen van een implementatietraject ligt voor een groot deel in handen van een goede Project Manager. Implementeren is namelijk verbouwen terwijl de winkel open blijft. De 4PS Project Managers bewaken de voortgang en overzien het globale proces.
Support integrale 4PS ERP software bouwnijverheid
support
Wij streven naar een vlekkeloze werking van onze producten. Mocht u toch een vraag of melding hebben, dan wilt u dit snel en eenvoudig kunnen melden. 4PS Supporters kenmerken zich als hulpvaardige specialisten met uitgebreide kennis van al onze oplossingen.