Kies je branche
HOOMCTRL, de innovatieve cloudoplossing voor online kopersbegeleiding

HOOMCTRL kopersbegeleiding

Woningbouw en het onderhoud van langdurige relaties van klanten met onze klanten (woningbouw) worden steeds strategischer. Dit proces is breder dan alleen de realisatiefase: het begint al tijdens de verkoopfase en loopt door in nazorg na de realisatie van een project. 

 

Het is van belang om de klant te begeleiden tijdens de gehele periode – noem het een zogezegde ‘wooncarrière’. Met HOOMCTRL wordt het proces van kopersbegeleiding online georganiseerd in een portaal dat beschikbaar is voor zowel de kopers als onderaannemers. 

Webinar HOOMCTRL

 

De cloudoplossing HOOMCTRL biedt bouwend Nederland een oplossing op het snijvlak van techniek en communicatie tussen woningbouwers en potentiële kopers. Van een online verkoopmodule en een platform voor communicatie tussen kopers, kopersbegeleiders, onderaannemers en andere betrokkenen tot het aanbieden van service- en onderhoudsdiensten ná de realisatie. 

In dit webinar leggen wij u stap voor stap uit:

  • Op welke manier HOOMCTRL bijdraagt aan een beheersbaar en efficiënt klantgericht proces;
  • Hoe het ERP-systeem 4PS Construct met functionaliteiten voor o.a. kopersbegeleiders, werkvoorbereiders, uitvoerders en administrateurs dit proces ondersteunt.

 

Ondersteuning tijdens verkoopfase

Presentatie- en verkoopmodule HOOMCTRL

 

Al vanaf de verkoopfase kunt u rekenen op ondersteuning van HOOMCTRL. De oplossing voorziet in een online projectverkoopmodule met een directe link naar de actuele verkoopstand en leadgeneratie. Bij ondersteuning door HOOMCTRL tijdens de verkoopfase kunt u denken aan de volgende punten:

 
  • CRM
  • Verkoop van projecten
  • Leadgeneratie
  • Presentatie van projecten/aanbod
     

HOOMCTRL stelt u in staat een projectwebsite te ontwikkelen voor (potentiële) verkopers. Op deze projectwebsite presenteert u het project, de kavels, woningtypes, prijslijsten, beschikbaarheid, foto's en video's, downloads en alle andere informatie die u online wilt delen met kopers. Het speciaal ontwikkelde bouwportaal kan aangepast worden naar uw eigen huisstijl, op deze manier blijft HOOMCTRL herkenbaar voor de eindgebruiker. De basisgegevens van de projecten liggen vast in uw ERP-systeem Microsoft Dynamics NAV 4PS Construct.

 

Kopersbegeleiding van deze tijd

 

HOOMCTRL is naadloos geïntegreerd met Microsoft Dynamics NAV 4PS Construct en vormt daarmee het online verlengstuk van het kopersbeheer. U hoeft slechts één vinkje aan te zetten om een bouwproject in HOOMCTRL te starten. De projectgegevens worden continu gesynchroniseerd met 4PS Construct, alle betrokken partijen beschikken altijd over dezelfde actuele informatie en documentatie. 

 

HOOMCTRL stelt u onder meer in staat opties van meer- en minderwerk digitaal te presenteren en registreren. De opties zijn gekoppeld aan rubrieken, zoals 'sanitair', 'keuken', en 'bouwkundig'. Per optie bestaat de mogelijkheid digitale bestanden, tekst, afbeeldingen en deadlines toe te voegen. Kopers kiezen de gewenste opties, deze gegevens zijn direct zichtbaar voor alle betrokken partijen. U beschikt onder meer over een kopersportaal waarop zaken als het laatste nieuws, de planning, foto's, veelgestelde vragen, begrippen en woonwensen te vinden zijn. De aangegeven woonwensen worden direct gesynchroniseerd met 4PS Construct.

 

HOOMCTRL online documentatie

Nazorg | HOOMCTRL gaat verder

 

HOOMCTRL streeft naar het creëren van een 'wooncarrière', wat betekent dat het na de oplevering van een project niet klaar hoeft te zijn als het gaat om dienstverlening. De gehele woningbouw en in het bijzonder het onderhouden van relaties met klanten van uw klanten worden steeds strategischer. De oplossing van HOOMCTRL sluit hier op aan. HOOMCTRL gaat verder dan alleen kopersbegeleiding, namelijk vooraf met de ondersteuning tijdens de verkoopfase én na de realisatie van een project. De begeleiding van de klant staat centraal gedurende de hele periode. 

Na de realisatie van projecten kunt u nog een heel aantal diensten verlenen in het kader van Service en Onderhoud, u heeft namelijk waardevolle kennis in huis aangezien u de bouw en/of installatie van een project gerealiseerd hebt. Zo weet u bijvoorbeeld precies wanneer onderhoud nodig is en kunt u dit op het benodigde moment aanbieden.  

Meer informatie?

 

Bezoek de website van HOOMCTRL voor meer informatie of neem contact op met uw 4PS Accountmanager.