Kies je branche
Rapportage en BI

Whatever your role, Power BI brings all your data together

Zo luidt de slogan van Microsoft over Power BI. Maar wat betekent dit concreet voor u als klant van 4PS, of als bouw-, gww- of installatiebedrijf? Meer informatie over de pasklare dashboards voor de bouwnijverheid van 4PS vindt u op deze pagina.

 

Microsoft Power BI

Power BI is een verzameling online services en functies waarmee u gegevens kunt vinden, visualiseren, delen en op nieuwe intuïtieve manieren kunt samenwerken. De interactieve dashboards die u opstelt, kunt u bijwerken aan de hand van een groot aantal gegevensbronnen. Met behulp van deze gegevensbronnen in Power BI Desktop, creëert u visualisaties die u online kunt opnemen in uw bedrijfsdashboards.

 

 

Power BI met Hillstar en 4PS

 

Maak de stap van het 'lijstje' naar geautomatiseerde rapportage. De afgelopen jaren zijn er grote ontwikkelingen geweest op het gebied van Business Intelligence (BI) en Analytics. 4PS is heeft op dit gebied een samenwerking met BI-specialist Hillstar. De aanleiding voor deze samenwerking was onder meer de toenemende vraag vanuit onze klantenkring naar uitgebreidere mogelijkheden wat betreft BI. Microsoft Power BI maakt het mogelijk om data uit 4PS Construct op laagdrempelige wijze naar actiegerichte inzichtelijke rapportages te transformeren.

 

In samenwerking met Hillstar ontwikkelen we een standaard BI-omgeving  en dashboards voor verschillende functionele gebieden, zoals onder meer projecten, service & financiën. Microsoft Power BI geeft u meer inzicht in bedrijfskritische KPI's. Met enkele muisklikken genereert u prachtige overzichtelijke dashboards en rapporten die u grip op uw (service)projecten geven. Hillstar spreekt de taal van zakelijke gebruikers en ondersteunt deze met analyses van bedrijfsresultaten. Onze gezamenlijke klanten zijn dankzij deze samenwerking in staat om met de meest actuele BI-technieken en -strategieën te werken. Voor meer informatie over de mogelijkheden, bezoek de website van Hillstar >>

 

 

4PS dashboard Microsoft Power BI