4PS Uren App

Voor een duidelijk inzicht in projecten is het vastleggen van uren essentieel. De 4PS Uren App is erg eenvoudig in gebruik: u kunt gemakkelijk uren invoeren en verwerken. Geregistreerde uren zijn direct zichtbaar binnen 4PS Construct. Dit draagt bij aan de real-time controle en het totaal inzicht in projecten.

Optimaliseer uw urenproces

Met de 4PS Uren App hoeven uw medewerkers niet meer handmatig weekstaten of urenbriefjes over te typen om hun uren te registreren in 4PS Construct. De app is overal en altijd beschikbaar.

  • Direct inzicht in uren binnen 4PS Construct

    Met de 4PS Uren App registreren werknemers uren eenvoudig. De ingevoerde uren zijn direct zichtbaar in 4PS Construct waardoor alles direct inzichtelijk is en de verwerking van uren efficiënter verloopt. Overnemen van papieren weekbriefjes is daarmee verleden tijd.

  • Uren registreren wanneer het uitkomt

    Doordat de app te installeren is op alle mobiele apparaten is deze met internet overal bereikbaar. Dit geeft de flexibiliteit om de uren op elk gewenst moment in te voeren.

  • Eenvoudig in gebruik

    De 4PS Uren App is eenvoudig in gebruik door de gebruiksvriendelijke vormgeving. Daarnaast wordt informatie automatisch ingevuld.

Uren invoeren kan makkelijker

Bij J. Koper & Zn. BV komen de aanvragen voor projecten op verschillende kanalen binnen. Binnen de organisatie hebben ze een planner, hij verdeelt de werkzaamheden en zit dagelijks met de uitvoerders en directie om de juiste mensen op de juiste plek te zetten. De werkzaamheden worden gecommuniceerd via een WhatsApp groep.

De uren worden momenteel via pen en papier bij de planner ingediend. De planner keurt deze goed en dan voegt de administratie ze in het systeem. Dit proces willen zij optimaliseren met behulp van de 4PS Urenapp. Dankzij deze app gaat de organisatie ervoor zorgen dat het proces versnelt en verbetert en de werktijd verkort word.

Meer weten?

Vereenvoudig het urenproces binnen uw organisatie met de 4PS Uren App – boek nu een demo!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.