Werken in de cloud, bent u er klaar voor?

Tegenwoordig bieden we onze oplossing 4PS Construct aan op het moderne ERP-platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct is hiermee een volledige cloudservice, die altijd en overal inzicht biedt in uw gegevens.

3 Belangrijke redenen om voor de cloud te kiezen

We geven u 3 belangrijke redenen waarom veel bestaande bedrijven de overstap maken naar de cloud en waarom u anno 2020 niet meer achter kunt blijven.

 • Alle informatie realtime inzien

  Als u overstapt naar de cloud, zullen uw gegevens worden opgeslagen in de Microsoft Azure Cloud. Microsoft garandeert een beschikbaarheid van 99,9%. U heeft dus altijd toegang tot uw data.

 • Meer flexibiliteit

  Als u werkt in de cloud hoeft u geen softwareprogramma te installeren. 4PS Construct Business Central is namelijk  te benaderen via de webclient: u werkt via een internetbrowser. Dit betekent dat u in kunt loggen via elke computer, telefoon of tablet met internettoegang.

 • Goede beveiliging

  De Microsoft Azure Cloud is optimaal beveiligd tegen ongewenste indringers. Microsoft voldoet aan de hoogste veiligheidseisen/ISO Certificeringen. En daarmee kunnen we u garanderen dat werken in de Azure Cloud, u meer veiligheid geeft dan welke andere servervorm.

Hoe ziet Business Central eruit?

Het ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het moderne platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct gebruikt u via de webclient, dit betekent dat u 4PS Construct via een internetbrowser  benadert. Dit kan via elke computer, telefoon of tablet met internettoegang.  Het is dus niet meer nodig om de software te installeren om te werken met 4PS Construct. U heeft alleen nog maar een internetverbinding en een browser nodig. Hierdoor is het ook mogelijk om eenvoudig toegang te krijgen op een telefoon of tablet. U heeft dus eenvoudig toegang tot 4PS Construct waar u ook bent en wanneer u maar wilt.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over 4PS Construct op het moderne platform Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Welk platform past bij u?

Kiest u voor de cloud of on-premise? Lees hieronder de verschillen per platform.

 • 4PS Cloud: PaaS

  Met deze optie is 4PS Construct beschikbaar op het Microsoft Azure platform. Het updateschema is nog steeds zo flexibel als bij on-premise, maar het technisch beheer en eventueel ook applicatiebeheer is in handen van 4PS. Net als bij on-premise en IaaS heeft de klant de optie om te kiezen tussen een Business Central koop- of subscription-licentie.

 • Microsoft Azure: SaaS

  In deze variant beheert technologiepartner Microsoft 4PS Construct op het Azure platform. Het updateschema wordt bepaald door Microsoft en 4PS, dit verloopt automatisch. De software heeft daarmee altijd de meest recente versie. 4PS is verantwoordelijk voor het applicatiebeheer. In de SaaS-variant kan de klant alleen beschikken over een Business Central subscription-licentie.

 • On-premise of IaaS

  De klant is verantwoordelijk voor hardware en de beschikbaarheid hiervan. Het maakt niet uit of de hardware wordt gekocht (on-premise) of gehuurd (IaaS). Het updateschema van de software is flexibel, de klant is verantwoordelijk voor het applicatiebeheer. Daarnaast heeft de klant de optie om te kiezen tussen een Business Central koop- of subscription-licentie.

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Download brochure
 • Deel dit artikel: