Centraal artikelen inkopen in 4PS Construct

Inkopers en calculators hebben in hun werkzaamheden te maken met een veelvoud aan leveranciers en hun bijhorende inkoopsystemen. Dat kost hen behoorlijk veel tijd! Dankzij de 2BA Unifeed koppeling in 4PS Construct heeft u nu vanuit 4PS Construct altijd en overal toegang tot miljoenen technische producten uit de centrale 2BA artikeldatabase. Zo weet u zeker dat u altijd met up-to-date prijzen werkt in uw inkoop- en calculatieproces.

4 voordelen van de 2BA Unifeed koppeling

 • Eenvoudig artikelen overnemen uit brede catalogus 2BA Unifeed

  Met een koppeling tussen 4PS Construct en 2BA Unifeed heeft u toegang tot de volledige artikelbestanden van uw leveranciers. U voegt eenvoudig handelsartikelen uit 2BA Unifeed toe aan 4PS Construct. Werk op ieder gewenst moment de handelsartikelen bij, zodat u altijd met up-to-date prijzen in uw calculatieproces werkt.

 • Uniforme communicatie met uw leveranciers

  Inkopers en calculators werken met veel verschillende groothandelaren en leveranciers met ieder hun eigen communicatieprotocol. 2BA Unifeed brengt eenheid in deze verschillende communicatieprotocollen. Hierdoor hoeft u niet langer voor iedere leverancier een aparte koppeling aan te maken.

 • Altijd actuele product- en handelsinformatie

  In 2BA worden zowel product- en bijhorende handelsgegevens continu compleet en actueel gehouden. Met de 2BA Unifeed koppeling zorgt u er dus voor dat u in 4PS Construct altijd snel de juiste artikelen vindt, met de correcte prijsinformatie, verpakkingseenheden en logistieke data.

 • Vermijd foutkansen

  Maakt u gebruik van de koppeling met 2BA Unifeed, dan heeft u beter inzicht in de beschikbaarheid van producten bij leveranciers. Zo vermindert u de kans op fouten, voorkomt u problemen met uw planning en vermijdt u de daarbij horende kosten.

logo-2BA

Actuele product- en prijsinformatie vindt u in de 2BA Unifeed zoekmachine; hét centrale artikelbestand, voor en door de installatiebranche! Bij 2BA vindt u miljoenen technische producten binnen één centrale artikeldatabase. Hierdoor is de gehele installatieketen altijd verzekerd van actuele product- én handelsinformatie.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de 2BA Unifeed koppeling? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.