Calculatie software voor de bouw, GWW/infra en installatie

Met 4PS Calculatie software beschik jij over een flexibele en krachtige calculatie-oplossing. De calculatie is zeer geschikt om calculaties te maken in verschillende niveaus. Jij kiest zelf hoever je wilt standaardiseren door middel van moederbegrotingen (broncalculaties), staartbladen, recepten of tellijsten.

Calculatie

Integraal calculeren

Integraal calculeren is tegenwoordig een vereiste! Daarom bieden wij jou een flexibele en krachtige calculatie software oplossing. Aan jou de keuze hoever je wilt standaardiseren door middel van moederbegrotingen (broncalculaties) en recepten.

Meer weten

Calculatie volgens RAW systematiek

Onderbouwen van bestekken

Het vaststellen van correcte aanbiedingsbedragen voor potentieel werk vormt een onmisbaar onderdeel van jouw bedrijfsprocessen. De  Calculatie RAW software module uit 4PS Construct biedt je de mogelijkheid om deze aanbiedingsbedragen en bijbehorende kostprijzen integraal in 4PS te bepalen en te delen met jouw potentiele opdrachtgevers.

Meer weten

Artikelbeheer

Beheer jouw artikelen overzichtelijk

Met de module artikelbeheer ben jij in staat om artikelbestanden in te lezen, maar ook om rechtstreeks vanuit 4PS Construct te bestellen bij jouw vertrouwde leverancier.

Meer weten

2BA Unifeed koppeling in 4PS Construct

Altijd up-to-date prijzen in jouw inkoop- en calculatieproces

Met de 2BA Unifeed koppeling in 4PS Construct heb jij nu vanuit 4PS Construct altijd en overal toegang tot miljoenen technische producten uit de centrale 2BA artikeldatabase. Zo weet je zeker dat je altijd met up-to-date prijzen werkt in jouw inkoop- en calculatieproces.

Meer weten

4PS API

Koppel jouw calculatiesoftware aan 4PS Construct

Je gebruikt 4PS Construct om grip te houden op alle primaire bedrijfsprocessen. Maar naast het ERP-pakket maken veel bedrijven ook gebruik van specialistische calculatiesoftware. Met de 4PS API zorg jij voor een verbinding tussen 4PS Construct en jouw specialistische software!

Meer weten

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor jouw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we jou de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.