Calculatie software voor de bouw, GWW/infra en installatie

Met 4PS Calculatie software beschikt u over een flexibele en krachtige calculatie-oplossing. De calculatie is zeer geschikt om calculaties te maken in verschillende niveaus. U kiest zelf hoever u wilt standaardiseren door middel van moederbegrotingen (broncalculaties), staartbladen, recepten of tellijsten.

Calculatie

Integraal calculeren

Integraal calculeren is tegenwoordig een vereiste! Daarom bieden wij u een flexibele en krachtige calculatie software oplossing. Aan u de keuze hoever u wilt standaardiseren door middel van moederbegrotingen (broncalculaties) en recepten.

Meer weten

Calculatie volgens RAW systematiek

Onderbouwen van bestekken

Het vaststellen van correcte aanbiedingsbedragen voor potentieel werk vormt een onmisbaar onderdeel van uw bedrijfsprocessen. De  Calculatie RAW software module uit 4PS Construct biedt u de mogelijkheid om deze aanbiedingsbedragen en bijbehorende kostprijzen integraal in 4PS te bepalen en te delen met uw potentiele opdrachtgevers.

Meer weten

Artikelbeheer

Beheer uw artikelen overzichtelijk

Met de module artikelbeheer bent u in staat om artikelbestanden in te lezen, maar ook om rechtstreeks vanuit 4PS Construct te bestellen bij uw vertrouwde leverancier.

Meer weten

2BA Unifeed koppeling in 4PS Construct

Altijd up-to-date prijzen in uw inkoop- en calculatieproces

Met de 2BA Unifeed koppeling in 4PS Construct heeft u nu vanuit 4PS Construct altijd en overal toegang tot miljoenen technische producten uit de centrale 2BA artikeldatabase. Zo weet u zeker dat u altijd met up-to-date prijzen werkt in uw inkoop- en calculatieproces.

Meer weten

4PS API

Koppel uw calculatiesoftware aan 4PS Construct

U gebruikt 4PS Construct om grip te houden op alle primaire bedrijfsprocessen. Maar naast het ERP-pakket maken veel bedrijven ook gebruik van specialistische calculatiesoftware. Met de 4PS API zorgt u voor een verbinding tussen 4PS Construct en uw specialistische software!

Meer weten

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.