Klantverhaal Kruiswijk Groep

Toen Kruiswijk Groep BV meer dan 10 jaar geleden toe was aan een nieuw computersysteem, viel na een gedegen selectie de keuze op 4PS Construct. Dat dit de juiste keuze was merkt het bedrijf nog elke dag, zegt directeur-eigenaar Christa Teeuw-Kruiswijk. Samen met Riëtte Tijdmeter (Hoofd Administratie) en Esther de Vries (Directieassistent) vertelt Christa in dit interview hoe de toekomst er voor Kruiswijk uitziet en welke rol 4PS daarin speelt.

Kruiswijk Groep

 

 

 

 

Over Kruiswijk Groep

Kruiswijk is een familiebedrijf, de derde generatie staat nu aan het roer. Christa Teeuw- Kruiswijk nam als kleindochter van de oprichter enkele jaren terug samen met haar man het bedrijf over van haar vader. Ze is opgegroeid tussen de mannen, liep als klein meisje al dagelijks rond in de kantine en heeft met eigen ogen gezien hoe het bedrijf groeide van 4 naar 150 man personeel. Waar Kruiswijk ooit begon met het ophalen van de melkbussen bij de boeren (wat het natuurlijk al decennia niet meer doet) is het nu breed georiënteerd en actief in sloopwerk, asbest- en bodemsanering, civiel en grondwerk, boren/zagen en recycling.
Tegelijkertijd bleef er sinds de oprichting in 1947 ook veel hetzelfde. Het is altijd met elkaar, nooit alleen. En de korte lijnen bleven, ook al telt het bedrijf nu veel meer personeel. Als een klant belt, staat Kruiswijk de dag erna klaar om te helpen.

Kruiswijk Groep over 4PS

Het was ergens rond 2008 dat Kruiswijk besloot te investeren in automatisering en digitalisering en daarbij koos voor 4PS Construct. Inmiddels heeft Kruiswijk een flink aantal functies actief in gebruik, zoals Financiën en Administratie, Materieelbeheer en Projectbewaking. Riëtte (hoofd administratie): “Veel functies zijn we in de loop der jaren steeds beter gaan gebruiken. We hebben altijd zo’n 150 projecten naast elkaar lopen en 4PS Construct biedt ons hierin overzicht. De uitvoerders hebben daarbij zelf, via hun uitvoerdersscherm, ook erg goed inzicht in de kosten en opbrengsten van hun projecten. Als de klant vragen heeft kunnen zij daar direct antwoord op geven.”
“Hetzelfde geldt voor het materieel,” vult Esther (Directieassistent en aanspreekpunt afdeling materieel) aan. “We hebben veel materieel en daarmee ook veel materieelorders. De materieelmodule in 4PS Construct kan dit heel goed monitoren.”

Lees het hele artikel om er achter te komen welke rol 4PS Construct speelt in de toekomst van Kruiswijk Groep BV.

Lees het hele artikel

  • Deel dit artikel: