4PS Construct: dé ERP software voor de GWW/Infra

Meer inzicht in jouw bedrijfsprocessen en deze efficiënter inrichten? Met onze ERP software voor de GWW/Infra heb je controle over infraprojecten, plan je materieel effectiever en verklein je de risico’s bij nieuwe contractvormen.

Vraag een demo aan

450+

klanten

7

internationale partners

320+

4PS professionals

Voordelen software 4PS Construct voor GWW / Infra bedrijven

Hoe groot of complex jouw projecten ook zijn, onze software geeft je een beeld van elke fase van het project. Voor eenvoudig en efficiënt tendermanagement, plannen, ontwerpen, bouwen en materieelbeheer.

  • Alles op één plek met projectbewaking

    Krijg controle over de projecten met onze projectbewaking. Stuur projecten aan en onderneem direct actie wanneer nodig. Krijg overzicht in de begrootte uren en vergelijk deze met bestede uren en kosten. Onze projectbewaking bevat ook inkoopbewaking. Zo heb je alles op één plek.

  • Bewaking van geïntegreerde contracten

    Tegenwoordig worden meerdere projectfasen steeds vaker in één contract aanbesteed. Maar hoe bewaak je het project, als de werkbegroting pas in de loop van het project gevormd wordt? Met 4PS Construct deel je projectbewaking in verschillende activiteiten in. Zo heb je de begroting bij uitvoering, wijzigingen en het verschil tussen de originele en actuele begroting in één overzicht.

  • Plan eenvoudig materieel

    Plan mensen en materieel eenvoudig in met onze Grafische Resource Planning. Of het nu gaat om grote projecten of losse klussen. Door resources te koppelen plan je bijvoorbeeld een kraanmachinist en een kraan in één taak in.

Efficiënte communicatie met klanten/ketenpartners

De klanten van Dynniq gebruiken 4PS Control onder de naam Dynniq Klantportaal. Hierin delen zij informatie over bijvoorbeeld meldingen van storingen en schades met hun klanten. Een groot voordeel hiervan is dat waar ze ook zijn, alle partijen dezelfde informatie kunnen zien. Dit maakt het communiceren een stuk sneller en eenvoudiger.

Bekijk in de video hoe Product Manager Joost de Ruiter en Directeur Ron van Mook inzetten en welke voordelen zij in 4PS Control zien.

Lees meer over 4PS Control

Whitepaper digitaliseren in de GWW

Digitaliseren is makkelijker gezegd dan gedaan. Het is niet in een dag geregeld en een digitale transitie heeft impact op jouw organisatie. Bij het digitaliseren van de bedrijfsprocessen moet je verschillende stappen doorlopen. Waar moet je nu beginnen? In deze whitepaper nemen wij jou mee in de stappen van het digitalisatieproces.

Is jouw GWW-bedrijf klaar om de volgende stap te zetten in digitalisering? Download de whitepaper en kom alles te weten over het digitaliseren van de bedrijfsprocessen.

Download de whitepaper

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloudservice gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt de bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer je automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Lees meer over 4PS Construct

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor jouw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we jou de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Lees meer over de samenwerking tussen 4PS en Microsoft