Mertens Bouwbedrijf

Om goed zicht te houden op alle primaire bedrijfsprocessen, werkt Mertens Bouwbedrijf al meer dan 15 jaar met onze totaaloplossing 4PS Construct. In dit klantverhaal lees je waarom zij kozen voor 4PS Construct in de Microsoft Cloud en welke voordelen dat oplevert.

 

 

Over Mertens Bouwbedrijf

Mertens Bouwbedrijf uit het Limburgse Weert is een echt familiebedrijf. Het bedrijf heeft al meer dan 140 jaar ervaring met het bouwen van kwalitatief hoogstaande en duurzame gebouwen waarin wordt geleerd, verzorgd, gesport en gewerkt. Inmiddels werkt de vijfde generatie Mertens mee in het bouwbedrijf. Iedereen draagt zijn steentje bij om dit mooie familiebedrijf ook in de toekomst te verzekeren van succes.

De stap naar een ERP-oplossing in de cloud

Om goed zicht te houden op alle primaire bedrijfsprocessen, koos Mertens Bouwbedrijf al meer dan 15 jaar geleden voor onze totaaloplossing 4PS Construct. In dit klantverhaal lees je meer over de toekomstplannen rondom digitalisering van Mertens Bouwbedrijf, de keuze voor de Microsoft Cloud en de voordelen van 4PS Construct als een Software as a Service oplossing. Meer weten? Download het klantverhaal:

Lees het klantverhaal

  • Deel dit artikel: