Artikel- en voorraadbeheer software voor de bouw, GWW/infra en installatie

Met onze software oplossingen voor artikel- en voorraadbeheer heeft u snel overzicht over onder andere uw magazijnprocessen, materiaalbehoefte en artikelbeheer. Dit is een integrale oplossing, zo heeft u alles in één centraal systeem.

Artikelbeheer

Gemakkelijk artikelen beheren

Met onze software voor artikelbeheer bent u in staat om artikelbestanden in te lezen, maar ook om rechtstreeks vanuit 4PS Construct te bestellen bij uw vertrouwde leverancier.

Lees meer

Voorraadbeheer

Zorgvuldige voorraadadministratie

De module voorraadbeheer is volledig geïntegreerd met calculatie, projecten, service, inkoop, verkoop en financiën. Onze voorraadbeheer software geeft u een live beeld van de materiaalbehoefte over de projecten heen.

Lees meer

4PS Magazijn App

Alle magazijnprocessen in één omgeving

De 4PS Magazijn App is een app voor de magazijnmedewerker. Met de app kunt u orders starten en orders picken. U kunt in één omgeving uw magazijnprocessen beheren. U voert eenmalig uw gegevens in en heeft zo alles overzichtelijk in één app.

Lees meer

4PS Verkoopmodule

Inzicht en controle over uw directe verkopen

Krijg inzicht en controle over uw directe verkopen met de verkoopmodule van 4PS Construct. Met de verkoopmodule maakt u gemakkelijk verkooporders en offertes aan. Daarnaast heeft u in de module snel inzicht in alle werkinstructies die binnen de verkoop vallen.

Lees meer

2BA Unifeed koppeling in 4PS Construct

Centraal artikelen inkopen in 4PS Construct

Met de 2BA Unifeed koppeling in 4PS Construct heeft u nu vanuit 4PS Construct altijd en overal toegang tot miljoenen technische producten uit de centrale 2BA artikeldatabase. Zo weet u zeker dat u altijd met up-to-date prijzen werkt in uw inkoop- en calculatieproces.

Lees meer

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.