Software voor artikelbeheer en voorraadbeheer in de bouw, GWW/infra en installatie

Met onze software-oplossingen voor artikelbeheer en voorraadbeheer voor de bouw, GWW/infra en installatie heb jij goed zicht op jouw magazijnprocessen, materiaalbehoefte en artikelbeheer. Artikelbeheer en voorraadbeheer zijn een integraal onderdeel van onze totaaloplossing. Zo heb je alle informatie uit alle bedrijfsprocessen in één centraal systeem.

Artikelbeheer

Gemakkelijk artikelen beheren

Met onze software voor artikelbeheer voor de bouw, GWW en installatie ben jij in staat om artikelbestanden in te lezen, maar ook om rechtstreeks vanuit 4PS Construct te bestellen bij jouw vertrouwde leverancier.

Lees meer

Voorraadbeheer

Zorgvuldige voorraadadministratie

De module voorraadbeheer is volledig geïntegreerd met calculatie, projecten, service, inkoop, verkoop en financiën. Onze voorraadbeheer software geeft jou een live beeld van de materiaalbehoefte over de projecten heen.

Lees meer

4PS Magazijn App

Alle magazijnprocessen in één omgeving

De 4PS Magazijn App is een mooie toevoeging voor artikelbeheer in de bouw, GWW en installatie. Deze app werd speciaal ontworpen voor de magazijnmedewerker. Met de app kan jij orders starten en orders picken. Je kunt in één omgeving jouw magazijnprocessen beheren. Je voert eenmalig jouw gegevens in en heeft zo alles overzichtelijk in één app.

Lees meer

4PS Verkoopmodule

Inzicht en controle over jouw directe verkopen

Krijg inzicht en controle over jouw directe verkopen met de verkoopmodule van 4PS Construct. Met de verkoopmodule maak jij gemakkelijk verkooporders en offertes aan. Daarnaast heb je in de module snel inzicht in alle werkinstructies die binnen de verkoop vallen.

Lees meer

2BA Unifeed koppeling in 4PS Construct

Centraal artikelen inkopen in 4PS Construct

Met de 2BA Unifeed koppeling in 4PS Construct heb je nu vanuit 4PS Construct altijd en overal toegang tot miljoenen technische producten uit de centrale 2BA artikeldatabase. Zo weet jij zeker dat je altijd met up-to-date prijzen werkt in jouw inkoop- en calculatieproces.

Lees meer

4PS API

Verbind 4PS Construct met jouw specialistische software

Je gebruikt 4PS Construct om grip te houden op alle primaire bedrijfsprocessen. Maar naast het ERP-pakket maken veel bedrijven ook gebruik van specialistische software voor bijvoorbeeld artikelbeheer in de bouw, GWW of installatie. Met de 4PS API zorg je voor een verbinding tussen 4PS Construct en jouw specialistische software!

Lees meer

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor jouw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.