Artikelbeheer

De module artikelbeheer is integraal beschikbaar in 4PS Construct en stelt je in staat om jouw artikelen overzichtelijk te beheren.

Ontdek de 3 voordelen van artikelbeheer

Met de module artikelbeheer ben jij in staat om artikelbestanden in te lezen, maar ook om rechtstreeks vanuit 4PS
Construct te bestellen bij jouw vertrouwde leverancier.

  • Volledig up-to-date artikelbestand

    Met behulp van 2BA Unifeed heb je toegang tot de volledige artikelbestanden van jouw leveranciers. Door deze toe te voegen aan 4PS construct kan je op ieder gewenst moment de handelsartikelen weer bijwerken, zodat je altijd met up-to-date prijzen werkt.

  • Integraal gebruik

    Artikelbeheer bevat artikelbestanden om het inkoopproces te optimaliseren. Daarnaast krijg je inzicht in de bruto-, nettoprijzen en kortingspercentages met de prijshistorie.

  • Ondersteuning voor álle artikelen

    Artikelbeheer geeft je ook volledige ondersteuning voor het inlezen van artikelen die niet via 2BA worden aangeleverd.

Meer weten?

Op zoek naar een tool om gemakkelijk jouw voorraden te beheren? Gebruik Artikelbeheer van 4PS Construct – boek nu een demo!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt jouw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer jij automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor jouw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we je de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.