Artikelbeheer

De module artikelbeheer is integraal beschikbaar in 4PS Construct en stelt u in staat om uw artikelen overzichtelijk te beheren.

Ontdek de 3 voordelen van artikelbeheer

Met de module artikelbeheer bent u in staat om artikelbestanden in te lezen, maar ook om rechtstreeks vanuit 4PS
Construct te bestellen bij uw vertrouwde leverancier.

  • Volledig up-to-date artikelbestand

    Met behulp van 2BA Unifeed heeft u toegang tot de volledige artikelbestanden van uw leveranciers. Door deze toe te voegen aan 4PS construct kunt u  op ieder gewenst moment de handelsartikelen weer bijwerken, zodat u altijd met up-to-date prijzen werkt.

  • Integraal gebruik

    Artikelbeheer bevat artikelbestanden om het inkoopproces te optimaliseren. Daarnaast krijgt u inzicht in de bruto-, nettoprijzen en kortingspercentages met de prijshistorie.

  • Ondersteuning voor álle artikelen

    Artikelbeheer geeft u ook volledige ondersteuning voor het inlezen van artikelen die niet via 2BA worden aangeleverd.

Meer weten?

Op zoek naar een tool om gemakkelijk uw voorraden te beheren? Gebruik Artikelbeheer van 4PS Construct – boek nu een demo!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Vragen? Floris helpt u verder!

Floris Wilod Versprille

Sales Manager