Ontdek wat een integratie met het Microsoft Power Platform voor jou betekent

De integrale softwareoplossing 4PS Construct is gebaseerd op het platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Hierdoor integreert het met verschillende programma’s en apps van Microsoft. Zo koppel je gemakkelijk programma’s in Microsoft 365 en het Microsoft Power Platform met data in jouw ERP-systeem. Met het Power Platform zijn wij in staat om sneller digitale oplossingen zoals apps, automatische werkstromen of dashboards voor je te ontwikkelen.

Een toekomstbestendig ICT-landschap

  • Eén integraal softwarelandschap

    4PS bouwt samen met Microsoft aan snelle, slimme en toegankelijke ICT-oplossingen voor de bouwnijverheid. Met al deze oplossingen in één integraal softwarelandschap ben jij klaar voor de toekomst. Benieuwd hoe dit er in de praktijk uit ziet? Bekijk de video en ontdek alle mogelijkheden.

Microsoft Power Apps

Om handmatige bedrijfsprocessen efficiënter in te richten, heeft Microsoft het Power Apps-platform geïntroduceerd. Daarmee bouwen onze collega’s van Be-Sync sneller bedrijfsapps die verbinding maken met jouw bedrijfsdata om processen te automatiseren. Omdat Power Apps een onderdeel is van het Microsoft Power Platform, heeft het een naadloze integratie met andere Microsoft-programma’s. Zo verzamel je gemakkelijk informatie via een zelfgebouwde app en visualiseer je de data in een dashboard met Microsoft Power BI.

Lees meer

Microsoft Power BI

Door een ERP-systeem te gebruiken dat geïntegreerd is met Microsoft Power BI, kan jij al jouw data omzetten tot bruikbare informatie. Hierdoor ben je in staat om jouw data te structureren, combineren en te visualiseren. Met het Microsoft-product Power BI is het mogelijk om verschillende datasets aan elkaar te koppelen en visualisaties van data te maken.

Lees meer

Microsoft Power Automate

Met Microsoft Power Automate automatiseren wij saaie en herhalende, maar belangrijke routineklussen binnen jouw bedrijf.  Zo houden jouw collega’s meer tijd over voor waardevol werk. Worden zij blij van, én jouw klanten ook.

Microsoft Power Virtual Agent

Be-Sync bouwt met behulp van Microsoft Power Virtual Agent in een korte tijd chatbots op maat om vragen van klanten of medewerkers te beantwoorden. Zo’n chatbot geeft antwoord op vaak terugkerende vragen waardoor collega’s meer tijd hebben voor het beantwoorden van complexere vragen van klanten of collega’s.

Wacht niet langer; ontdek de kracht van het Microsoft Power Platform

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van het Microsoft Power Platform voor jouw bedrijf? Wil je ook sneller en tegen lagere kosten maatwerkapps laten ontwikkelen? Neem dan contact met ons op. 4PS en de Power Platform experts van Be-Sync laten je graag meer zien.