Krachtige software voor uw financiële administratie, boekhouding en inkoop

Regel uw financiële administratie in de krachtige, flexibele software 4PS Construct. Binnen het financiële proces beschikt u over uitgebreide gebruiksvriendelijke mogelijkheden: boeken, verwerken, consolideren of digitaliseren. Leg éénmalig uw gegevens vast en gebruik deze in de hele boekhouding.

Financieel

Een financiële oplossing waar u op kunt rekenen

4PS biedt een krachtige software oplossing voor boekhouding, financiën en projectadministratie. Hiermee bewaakt u fiscale prestaties, voldoet u aan de zakelijke en wettelijke vereisten en wordt de tijd en moeite die uw mensen besteden aan projectadministratietaken verminderd. Kortom, u heeft altijd real-time inzicht in uw financiële administratie.

Lees meer

Microsoft Power BI

Zet data om in actie

Neemt u nog steeds beslissingen op basis van stapels wekelijkse rapporten? Wij hebben een snellere en gemakkelijkere manier om uw gegevens te lezen. Met Microsoft Power BI krijgt u in slechts een paar klikken de gewenste rapporten in gebruiksvriendelijke dashboards. Zo wordt direct duidelijk waar de focus moet liggen en waar verandering nodig is.

Lees meer

Uren App

Optimaliseer uw urenproces

Voor een duidelijk inzicht in projecten is het vastleggen van uren essentieel. Met de 4PS Uren App registreren werknemers uren eenvoudig. De ingevoerde uren zijn direct beschikbaar in 4PS Construct waardoor alles inzichtelijk is.

Lees meer

Vereenvoudigd goedkeuringsproces

Inkoopproces versnellen?

Is uw proces voor het besturen van inkoop te handmatig en traag? Gebruik in 4PS Construct de goedkeuringsmatrix om limieten voor inkooporders per project in te stellen voor maximale flexibiliteit en controle.

Lees meer

4PS API

Verbind 4PS Construct met uw specialistische software

U gebruikt 4PS Construct om grip te houden op alle primaire bedrijfsprocessen. Maar naast het ERP-pakket maken veel bedrijven ook gebruik van specialistische boekhoudpakketten. Met de 4PS API zorgt u voor een verbinding tussen 4PS Construct en uw specialistische software!

Lees meer

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Alle oplossingen