Krachtige software voor jouw financiële administratie, boekhouding en inkoop

Regel jouw financiële administratie in de krachtige, flexibele software 4PS Construct. Binnen het financiële proces beschikt jij over uitgebreide gebruiksvriendelijke mogelijkheden: boeken, verwerken, consolideren of digitaliseren. Leg éénmalig jouw gegevens vast en gebruik deze in de hele boekhouding.

Financieel

Een financiële oplossing waar jij op kunt rekenen

4PS biedt met de module Financieel een krachtige software oplossing voor boekhouding, financiën en projectadministratie. Hiermee bewaak je fiscale prestaties, voldoe je aan de zakelijke en wettelijke vereisten en wordt de tijd en moeite die jouw mensen besteden aan projectadministratietaken verminderd. Kortom, je hebt altijd realtime inzicht in jouw financiële administratie.

Lees meer

Microsoft Power BI

Zet data om in actie

Neem jij nog steeds beslissingen op basis van stapels wekelijkse rapporten? Ben je vaak uren aan het zoeken naar input voor jouw maandrapportage? Wij hebben een snellere en gemakkelijkere manier om jouw gegevens te lezen. Met Microsoft Power BI krijg jij in slechts een paar klikken de gewenste rapporten in gebruiksvriendelijke dashboards. Zo wordt direct duidelijk waar de focus moet liggen en waar verandering nodig is.

Lees meer

Uren App

Optimaliseer jouw urenproces

Voor een duidelijk inzicht in projecten is het vastleggen van uren essentieel. Met de 4PS Uren App registreren werknemers uren eenvoudig. De ingevoerde uren zijn direct beschikbaar in 4PS Construct waardoor alles inzichtelijk is.

Lees meer

Vereenvoudigd goedkeuringsproces

Inkoopproces versnellen?

Is jouw proces voor het besturen van inkoop te handmatig en traag? Gebruik in 4PS Construct de goedkeuringsmatrix om limieten voor inkooporders per project in te stellen voor maximale flexibiliteit en controle.

Lees meer

4PS API

Verbind 4PS Construct met jouw specialistische software

Je gebruikt 4PS Construct om grip te houden op alle primaire bedrijfsprocessen. Maar naast het ERP-pakket maken veel bedrijven ook gebruik van specialistische boekhoudpakketten. Met de 4PS API zorg jij voor een verbinding tussen 4PS Construct en jouw specialistische software!

Lees meer

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor jouw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we jou de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Alle oplossingen