Strukton Rail & Strukton Civiel

Strukton is een naam die staat. Met een omzet van 1,9 miljard euro en 6.500 medewerkers verdeeld over vijf divisies wil Strukton zowel binnen Europa als daarbuiten bijdragen aan de kwaliteit en de veiligheid van spoorvervoer, weginfrastructuur, technische installaties en gebouwen.

 

 

Over Strukton

In Nederland zijn drie divisies actief op drie verschillende markten: Strukton Rail houdt zich bezig met (groot)onderhoud, vernieuwing en nieuwbouw van railinfrastructuur en elektrische treinsystemen; Strukton Civiel doet ontwerp, realisatie, beheer en onderhoud van infrastructurele projecten; en Strukton Worksphere verzorgt ontwerp, realisatie, onderhoud, ontwikkeling en exploitatie van technische installaties en gebouwen – met name in de zorg, de industrie en op mobiliteitsknooppunten. Strukton International realiseert op internationale schaal geïntegreerde rail- en civiele infrastructurele oplossingen, vooral in dichtbevolkte gebieden, havens en verbindingen daarvan met het binnenland. Het maakt daarbij gebruik van capaciteit, ervaring en knowhow van Strukton Rail en Strukton Civiel. Strukton Integrale projecten tenslotte, is als manager en investeerder actief op het gebied van publiek-private samenwerking in Nederland en Europa.

Strukton kiest voor 4PS

Onlangs kozen de divisies Strukton Rail en Strukton Civiel kort na elkaar voor 4PS en de ERP-oplossing 4PS Construct. Met het aantrekken van beide divisies zet 4PS een forse stap op de GWW- & Rail-Inframarkt. Hoe kwam die keuze voor 4PS tot stand en in hoeverre trekken beide divisies daarin samen op? Evert Hol, Director Finance bij Strukton Rail Nederland, en Loek Wessels, Divisie Controller bij Strukton Civiel, geven na elkaar uitleg over de afzonderlijke implementatietrajecten en over wat daaraan voorafging.

Lees het hele artikel

  • Deel dit artikel:

Vragen? Marcel helpt je verder!

Marcel van Noord

Sales Manager Business Unit GWW