Projectmanagement

Het resultaat van projecten mag voor projectmanagers geen verrassing zijn. Volg, controleer en analyseer belangrijke projectinformatie met onze oplossingen voor projectmanagement. Hiermee krijgt u het complete beeld in elke fase van het project: stel budgetten samen, boek actuele waarden en genereer voorspellingen.

Start project 

Module: Projecten

360° overzicht van uw projecten

Het resultaat van projecten mag voor projectmanagers geen verrassing zijn. Volg, controleer en analyseer belangrijke projectinformatie met de modules: projectadministratie,  projectbewaking en liquiditeitsprognose uit 4PS Construct. Hiermee krijgt u het complete beeld in elke fase van het project: stel budgetten samen, boek actuele waarden en genereer voorspellingen.

Lees meer

Module: Calculatie volgens RAW systematiek

Onderbouwen van bestekken

Het vaststellen van correcte aanbiedingsbedragen voor potentieel werk vormt een onmisbaar onderdeel van uw bedrijfsprocessen. De module Calculatie RAW uit 4PS Construct biedt u de mogelijkheid om deze aanbiedingsbedragen en bijbehorende kostprijzen integraal in 4PS te bepalen en te delen met uw potentiele opdrachtgevers.

Lees meer

BIM Bridge

Bruggen bouwen naar een betere samenwerking

In het bouw informatie model (BIM) komt alle projectgerelateerde informatie samen op één plek. Zo kunnen alle betrokken partijen efficiënt samenwerken in de realisatie van een project. De meeste BIM-modellen staan los van een ERP-oplossing, wat kan resulteren in fouten en faalkosten. Onze BIM Bridge gebruikt informatie uit 4PS Construct in het BIM-model en levert gecentraliseerde projectgegevens in de cloud.

Lees meer

Ketenstandaard Bouw & Installatie

Snelle en foutloze elektronische communicatie in de keten

De Ketenstandaard zorgt voor snelle en foutloze elektronische communicatie in de keten van bouwers en installateurs, voor grote én kleine bedrijven.

Lees meer

Koppeling met Ondertekenen.nl

Inkoopproces automatiseren

Om uw inkoopproces te automatiseren, is er in 4PS Construct een koppeling met Ondertekenen.nl. Door deze koppeling kunt u inkooporders en contracten digitaal van rechtsgeldige handtekeningen voorzien. Hiermee kunt u uw inkoopproces automatiseren en het ondertekenproces vereenvoudigen en stroomlijnen.

Lees meer

Koppeling 12Build

Optimaliseer uw offerteproces met 12Build

Om geschikte leveranciers of onderaannemers te vinden voor uw project zet u meerdere offertes uit. Heeft u de geschikte bouwspecialist gevonden? Dan wilt u de gegevens van de offerte zonder fouten zo snel mogelijk in 4PS Construct zetten.  Met de koppeling van 12Build in 4PS Construct deelt u gemakkelijk gegevens tussen 12Build en 4PS Construct.

Lees meer

Uitvoering project – voor de uitvoerder 

Module: Uitvoerdersadministratie

Relevante informatie digitaal inzien en aanvullen

Met de uitvoerdersadministratie van 4PS wordt de uitvoerder betrokken bij alles wat er met zijn project te maken heeft. Hij kan relevante informatie inzien en aanvullen op basis van wat er op de bouwplaats gebeurt.

Lees meer

4PS On-site App

Heldere communicatie op locatie

Wilt u ook op locatie voorzien zijn van de meest actuele informatie binnen uw project? Wilt u meer grip en controle op de werkzaamheden op locatie krijgen? En wilt u voldoen aan de toenemende regelgeving, zoals de Wet Kwaliteitsborging? Met de 4PS On-site App kunt u op locatie documenten, Issues en checklijsten raadplegen.  

Lees meer

Module: Urenregistratie

Urenregistratie in 4PS Construct

Leg nauwkeurig uren vast en houd loonkosten bij om uw bedrijfsactiviteiten te optimaliseren en winst te maximaliseren. Het is van cruciaal belang dat uren correct wordt vastgelegd en toegewezen om ervoor te zorgen dat projecten en activiteiten onder controle worden gehouden.

Lees meer

Uren App

Optimaliseer uw urenproces

Met de Uren App registreren werknemers uren eenvoudig. De ingevoerde uren zijn direct zichtbaar in 4PS Construct.

Lees meer

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.