Projectmanagement

Het resultaat van projecten mag voor projectmanagers geen verrassing zijn. Volg, controleer en analyseer belangrijke projectinformatie met onze oplossingen voor projectmanagement. Hiermee krijgt u het complete beeld in elke fase van het project: stel budgetten samen, boek actuele waarden en genereer voorspellingen.

Projectbewaking (basisonderdeel 4PS Construct)

360° overzicht van uw projecten

Het resultaat van projecten mag voor projectmanagers geen verrassing zijn. Volg, controleer en analyseer belangrijke projectinformatie met de module projectbewaking uit 4PS Construct. Hiermee krijgt u het complete beeld in elke fase van het project: stel budgetten samen, boek actuele waarden en genereer voorspellingen.

Lees meer

BIM Bridge (aanvullend onderdeel 4PS Construct)

Bruggen bouwen naar een betere samenwerking

In het bouw informatie model (BIM) komt alle projectgerelateerde informatie samen op één plek. Zo kunnen alle betrokken partijen efficiënt samenwerken in de realisatie van een project. De meeste BIM-modellen staan los van een ERP-oplossing, wat kan resulteren in fouten en faalkosten. Onze BIM Bridge gebruikt informatie uit 4PS Construct in het BIM-model en levert gecentraliseerde projectgegevens in de cloud.

Lees meer

Uitvoerdersadministratie (aanvullend onderdeel 4PS Construct)

Relevante informatie digitaal inzien en aanvullen

Met de uitvoerdersadministratie van 4PS wordt de uitvoerder betrokken bij alles wat er met zijn project te maken heeft. Hij kan relevante informatie inzien en aanvullen op basis van wat er op de bouwplaats gebeurt.

Lees meer

Calculatie volgens RAW systematiek (aanvullend onderdeel 4PS Construct)

Onderbouwen van bestekken

Het vaststellen van correcte aanbiedingsbedragen voor potentieel werk vormt een onmisbaar onderdeel van uw bedrijfsprocessen. De module Calculatie RAW uit 4PS Construct biedt u de mogelijkheid om deze aanbiedingsbedragen en bijbehorende kostprijzen integraal in 4PS te bepalen en te delen met uw potentiele opdrachtgevers.

Lees meer

Uren App (aanvullend onderdeel 4PS Construct)

Optimaliseer uw urenproces

Met de Uren App registreren werknemers uren eenvoudig. De ingevoerde uren zijn direct zichtbaar in 4PS Construct.

Lees meer

Ketenstandaard Bouw & Installatie (koppelingen)

Snelle en foutloze elektronische communicatie in de keten

De Ketenstandaard zorgt voor snelle en foutloze elektronische communicatie in de keten van bouwers en installateurs, voor grote én kleine bedrijven.

Lees meer

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.