Planning software voor de bouw, GWW/infra, installatie

Op het juiste moment het juiste materieel en de mensen samenbrengen die nodig zijn voor een bouwproject, GWW-project of een installatie klus kan soms een uitdaging zijn. Om dat voor elkaar te krijgen is een
goede planning software voor de bouwnijverheid essentieel. Wanneer een planning niet klopt, kan dit faalkosten opleveren, onhaalbare deadlines en ontevreden klanten en werknemers. Hoe zorgt u dat uw planning zo efficiënt mogelijk is, u snel overzicht heeft en kosten beheersbaar blijven?

Grafische Resource Planning

Breng materieel en mensen op het juiste moment samen

Voor een succesvol project heeft u de juiste resources op de juiste tijd nodig. Een goede planning is dan ook een onmisbaar onderdeel van uw bedrijfsproces. De Grafische Resource Planning geeft u snel inzicht in de beschikbaarheid en bezetting van werknemers, onderaannemers en materieel.

Lees meer

Projectcapaciteitsbehoefteplanning

Snel inzicht in personeelscapaciteit

Met de 4PS Projectcapaciteitsbehoefteplanning kent u personeelscapaciteit toe aan een project. Met deze module is het mogelijk om te beoordelen of de beschikbare capaciteit aan personeel toereikend is voor de hoeveelheid werk wat uitgevoerd moet worden.

Lees meer

Grofplanning

Krijg inzicht in de lange termijn capaciteitsplanning van uw bedrijf.

Heeft u behoefte aan inzicht in de lange termijn capaciteitsplanning van uw bedrijf? Waarbij u rekening kunt houden met nieuwe opdrachten, projecten in uitvoering én service- en onderhoudswerkzaamheden. Met als doel tijdig te kunnen bijsturen om onderbezetting of overcapaciteit te voorkomen. Gebruik dan de Grofplanning binnen 4PS Construct.

Lees meer

5 must-haves voor een efficiënte planning in de bouw

Wilt u weten wat u precies nodig heeft bij het maken van een goede en realistische planning voor uw bouwbedrijf? Dan mag u onze whitepaper ‘5 must-haves voor een efficiënte planning in de bouw’ niet missen. U leest hoe u met behulp van technologie bekende uitdagingen aanpakt en leert hoe de ideale planningstool voor de bouwnijverheid eruit ziet.

Download whitepaper

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.