Planning software voor de bouw, GWW/infra, installatie

Op het juiste moment het juiste materieel en de juiste mensen samenbrengen om een project of serviceorder tot een goed eind te brengen, dat is soms een uitdaging. Om dat voor elkaar te krijgen is geïntegreerde planning software voor de bouw, GWW of installatietechniek een vereiste. Wanneer een planning niet klopt, kan dit faalkosten opleveren, onhaalbare deadlines en ontevreden klanten en werknemers. Verbeter jouw planning met onze software op maat van de bouwnijverheid.

Grafische Resource Planning

Breng materieel en mensen op het juiste moment samen

Voor een succesvol project heb jij de juiste resources op de juiste tijd nodig. Goede planning software voor de bouw is dan ook een onmisbaar in jouw bedrijfsproces. De Grafische Resource Planning geeft je snel inzicht in de beschikbaarheid en bezetting van werknemers, onderaannemers en materieel.

Lees meer

Projectcapaciteitsbehoefteplanning

Snel inzicht in personeelscapaciteit

Wil jij ook in inzicht in jouw planning op lange termijn? Met de 4PS Projectcapaciteitsbehoefteplanning ken je personeelscapaciteit toe aan een project. Dit maakt het mogelijk om te beoordelen of de beschikbare capaciteit aan personeel toereikend is voor de hoeveelheid werk wat uitgevoerd moet worden.

Lees meer

Grofplanning

Krijg inzicht in de lange termijn capaciteitsplanning van jouw bedrijf.

Heb jij behoefte aan inzicht in de lange termijn capaciteitsplanning van jouw bedrijf? Waarbij je rekening kunt houden met nieuwe opdrachten, projecten in uitvoering én service- en onderhoudswerkzaamheden. Met als doel tijdig te kunnen bijsturen om onderbezetting of overcapaciteit te voorkomen. Gebruik dan de Grofplanning binnen 4PS Construct.

Lees meer

5 must-haves voor een efficiënte planning in de bouw

Wil jij weten wat je precies nodig hebt bij het maken van een goede en realistische planning voor jouw bouwbedrijf? Download dan onze whitepaper ‘5 must-haves voor een efficiënte planning in de bouw’ niet missen. Je leest hoe je met behulp van geïntegreerde planning software voor de bouw deze uitdagingen aanpakt.

Download whitepaper

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor jouw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we jou de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.