4PS Grafische Resource Planning

Planning software voor de bouw, GWW en installatie

Een goede planning is een onmisbaar onderdeel van uw bedrijfsproces. Veel bedrijven in de bouw, GWW/infra en installatie hebben helaas vaak onvoldoende zicht op hun planning. Hierdoor krijgen ze te maken met vertragingen, onverwachte kosten en ontevreden partners en klanten. De 4PS Grafische Resource Planning (GRP) is een planningstool voor de bouwnijverheid die u grip geeft op uw planning. Met deze planningstool heeft u altijd inzicht in de beschikbaarheid en bezetting van werknemers, onderaannemers en materieel –  voor zowel projecten als serviceorders.

Vraag een demo aan

Krijg weer grip op uw resource planning in de bouwnijverheid

In de 4PS Grafische Resource Planning creëert u in een handomdraai een overzichtelijk digitaal planbord. Maak eenvoudig nieuwe projecten, serviceorders of aanvragen aan en krijg een gepersonaliseerde grafische weergave.

  • Flexibele resource planning

    Een planning maken voor een korte of langere termijn? Onze software oplossing voor de bouwnijverheid past zich aan uw behoeften aan.

  • Gebruiksvriendelijke grafische planning

    Versleep eenvoudig elementen of serviceorders, maak aanvragen vanuit het digitale planbord aan in een handomdraai en creëer een gepersonaliseerde grafische weergave. Zo heeft u meteen overzicht in hoe de planning eruit ziet. Simpel, tijdbesparend en overzichtelijk

  • Plan uw resources tegelijk in

    Plan uw materieel en mensen los in, of combineer ze. Door resources te linken plant u bijvoorbeeld een kraanmachinist en een kraan in één taak in of plan uw monteur met het benodigde gereedschap in. Ook handig: u kunt ze beiden verzetten in slechts één klik.

Breng materieel en mensen op het juiste moment samen

Werkt u voornamelijk op projecten? Onze complete planning software voor de bouw, GWW/infra en installatie ondersteunt u bij een overzichtelijke en efficiënte planning van uw resources op projecten. In de GRP is het mogelijk een project onder te verdelen in verschillende elementen. Elementen van een bouwproject kunnen bijvoorbeeld variëren van het leggen van een fundering tot het aanleggen van een badkamer. Al deze verschillende elementen plant u vervolgens gemakkelijk in.

Plan uw service- en onderhoudswerkzaamheden in

Werkt u voornamelijk met service- en onderhoudswerkzaamheden? In de 4PS Grafische Resource Planning is het ook mogelijk om kort-cyclische taken in te plannen. Het gaat hier dan vaak om klussen met spoed en woningen die bewoond zijn, waardoor het maken van een planning nog complexer wordt. In onze planning software splitst u een binnenkomende seviceorder op in verschillende werkorders. Vervolgens plant u gemakkelijk de juiste medewerkers op de passende werkorders.

Meer weten?

Plan efficiënter en krijg sneller inzicht in uw resources met de Grafische Resource Planning van 4PS – download nu onze brochure!

Wat vertelt onze klant Buijtenhuis over de Grafische Resource Planning

Onze klant Buijtenhuis voert grondwerkzaamheden, straatwerkzaamheden en rioleringswerkzaamheden uit voor bouw- en wegenbouwprojecten. Sinds 2017 gebruiken zij de software van 4PS. Omdat planning cruciaal voor ze is, was het belangrijk bij de keuze van een nieuw ERP-systeem dat ze de planning in 1 systeem konden uitvoeren.

Bekijk in deze video hoe zij de het totaaloverzicht terugkregen met de Grafische Resource Planning. Waardoor zij weer vooruit kunnen kijken. Of het nou om een week, een maand of een jaar gaat.

Bekijk de video hier

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.