Klantverhaal Lek Sloopwerken

Opdrachten waar geen concurrent zich voor in durft te schrijven, dáár krijgen ze bij Lek Sloopwerken energie van. Zoals in één weekend 5 viaducten weghalen. Dat is complex, gebeurt onder enorme tijdsdruk en je krijgt hoge boetes als je het niet redt binnen de aangegeven tijd. Dan komt immers de planning van al het werk dat daarna volgt in de knel en dat kost al snel miljoenen. Bij Lek Sloopwerken houden ze juist van zo’n uitdaging. Van klussen waar anderen hun vingers liever niet aan branden. Ze zijn bij Lek Sloopwerken ook, zoals ze zelf zeggen, ‘van de korte klappen’. Dat merkten wij toen ze er eind vorig jaar voor kozen om te gaan werken met 4PS Construct. De implementatie duurde slechts 3,5 maand! We spraken erover met Robert Jan Huizinga, de financiële man van het bedrijf.

 

 

 

Zoektocht naar geschikte software

Lek Sloopwerken maakte vorig jaar de beslissing: de keuze voor 4PS Construct, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. Lek Sloopwerken is een duurzaam sloopbedrijf. Het bedrijf begon in 2009 kleinschalig met twee medewerkers en veel samenwerkingen met onderaannemers. Inmiddels heeft het bedrijf 40 medewerkers met veel eigen materieel.

Sinds de oprichting in 2009 is Lek Sloopwerken elk jaar gegroeid. Door de snelle groei kreeg het bedrijf moeite met structuur. Lek Sloopwerken was daarom hard op zoek naar software om meer structuur te krijgen in het bedrijf. De software van 4PS Construct bleek een goede keuze. Met 4PS Construct krijgt Lek Sloopwerken volledig inzicht in projecten en hebben ze naar eigen zeggen een professionele uitstraling naar klanten.

Meer weten over de ervaring van Lek Sloopwerken met de software van 4PS? In dit artikel vertelt Robert Jan Huizinga over hun ervaring met 4PS Construct. Hij vertelt ook waarom onder andere buitenmedewerkers zo blij zijn om te werken met de software.

Lees het hele artikel

  • Deel dit artikel: