Klantverhaal Terberg Totaal Installaties

Terberg Totaal Installaties uit IJsselstein is een integraal denkende technologische partner, die actief is op de disciplines elektrotechniek, werktuigkunde, data/ICT, telecommunicatie en beveiliging. De basis voor de huidige organisatie werd gelegd in 1947 met de oprichting van familiebedrijf Terberg. En ook al ligt de dagelijkse leiding niet meer bij familieleden en is het personeelsbestand de 200 intussen ruim gepasseerd, Terberg Totaal Installaties is nog steeds een familiebedrijf, zegt de huidige algemeen directeur Edwin Dullaart: ‘We hebben het gevoel dat we met z’n allen deel uitmaken van één grote familie. Dat merk je aan de transparantie binnen het bedrijf, de enorme betrokkenheid en het feit dat iedereen graag waarde wil toevoegen, wil meedenken over hoe het beter zou kunnen.’

Terberg Totaal Installaties

 

 

Over Terberg Totaal Installaties

Met de live-gang van de Service- & Onderhoud afdeling werd de eerste fase van de implementatie van 4PS Construct succesvol afgerond, vervolgens gaat de rest van het bedrijf over. ‘Dat wordt nog een flinke klus’, zegt Bas Bakker, manager beheer, onderhoud en service en eindverantwoordelijke voor het voortraject en de afgeronde eerste fase. We vragen beide heren naar het hoe en waarom van Terberg’s keuze voor 4PS en 4PS Construct.

Terberg Totaal Installaties over 4PS

In dat algemene streven naar toegevoegde waarde was er een dienst die achterop dreigde te raken en dat was Service & Onderhoud. Bas Bakker legt uit: ‘We wilden onze klanten op het gebied van service en onderhoud meer kunnen bieden, met name waar het gaat om registratie en planning van onderhoudstaken.’ De vraag was alleen of dat binnen het bestaande pakket kon gebeuren of dat er wellicht iets nieuws moest worden aangeschaft.

Een bedrijfsbrede groep collega’s onder leiding van Bas Bakker boog zich over die vraag en vergeleek het bestaande pakket met dat van twee andere leveranciers, waaronder 4PS. Na een zware en grondige afweging, waarbij bleek dat de pakketten elkaar in functioneel opzicht niet al te veel ontliepen, viel de keuze uiteindelijk op 4PS. Wat gaf de doorslag?

Lees het hele artikel

  • Deel dit artikel: