Software voor uw inkoopproces in de bouw, installatie en GWW/infra

Het inkoopproces speelt een belangrijke rol bij veel bedrijven in de bouw, installatie en GWW/infra. 4PS Construct biedt u verschillende software oplossingen om uw inkoopproces te automatiseren. Bijvoorbeeld om inkooporders snel en efficiënt in te voeren en het offerteproces te automatiseren.

Koppeling Ondertekenen.nl

Inkooporders en contracten digitaal ondertekenen

Om uw inkoopproces te automatiseren, is er in 4PS Construct de mogelijkheid om uw inkooporders en contracten digitaal van rechtsgeldige handtekeningen voorzien. Hiermee kunt u uw inkoopproces automatiseren en het ondertekenproces vereenvoudigen en stroomlijnen. Het is hierdoor niet meer nodig om documenten te printen en weer in te scannen.

Lees meer

Koppeling 12Build

Optimaliseer uw offerteproces met 12Build

Om geschikte leveranciers of onderaannemers te vinden voor uw project zet u meerdere offertes uit. Heeft u de geschikte bouwspecialist gevonden? Dan wilt u de gegevens van de offerte zonder fouten zo snel mogelijk in 4PS Construct zetten.  Met de koppeling van 12Build in 4PS Construct deelt u gemakkelijk gegevens tussen 12Build en 4PS Construct.

Lees meer

Koppeling 2BA Unifeed

Centraal artikelen inkopen in 4PS Construct

Inkopers en calculators hebben in hun werkzaamheden te maken met een veelvoud aan leveranciers en hun bijhorende inkoopsystemen. Dat kost hen behoorlijk veel tijd! Dankzij de 2BA Unifeed koppeling in 4PS Construct heeft u nu vanuit 4PS Construct altijd en overal toegang tot miljoenen technische producten uit de centrale 2BA artikeldatabase.

Lees meer

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.