Software voor jouw inkoopproces in de bouw, installatie en GWW/infra

Het inkoopproces speelt een belangrijke rol bij veel bedrijven in de bouw, installatie en GWW/infra. 4PS Construct bied je verschillende softwareoplossingen om jouw inkoopproces te automatiseren. Bijvoorbeeld om inkooporders snel en efficiënt in te voeren en het offerteproces te automatiseren.

Koppeling Ondertekenen.nl

Inkooporders en contracten digitaal ondertekenen

Om jouw processen te automatiseren, zijn er diverse inkoopproces software-oplossingen zoals de mogelijkheid om jouw inkooporders en contracten digitaal van rechtsgeldige handtekeningen voorzien. Hiermee kan jij jouw inkoopproces automatiseren en het ondertekenproces vereenvoudigen en stroomlijnen. Het is hierdoor niet meer nodig om documenten te printen en weer in te scannen.

Lees meer

Koppeling 12Build

Optimaliseer jouw offerteproces met 12Build

Om geschikte leveranciers of onderaannemers te vinden voor jouw project zet je meerdere offertes uit. Heb jij de geschikte bouwspecialist gevonden? Dan wil je de gegevens van de offerte zonder fouten zo snel mogelijk in 4PS Construct zetten.  Met de koppeling van 12Build in 4PS Construct deel je gemakkelijk gegevens tussen 12Build en 4PS Construct.

Lees meer

Koppeling 2BA Unifeed

Centraal artikelen inkopen in 4PS Construct

Inkopers en calculators hebben in hun werkzaamheden te maken met een veelvoud aan leveranciers en hun bijhorende inkoopproces software. Al die verschillende systemen kost hen behoorlijk veel tijd! Dankzij de 2BA Unifeed koppeling in 4PS Construct heb jij nu vanuit 4PS Construct altijd en overal toegang tot miljoenen technische producten uit de centrale 2BA artikeldatabase.

Lees meer

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor jouw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we jou de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.