ERP bouwsoftware voor de bouwbranche

Met de juiste ERP bouwsoftware kunt u in deze veeleisende markt efficiënter werken en uw winstgevendheid vergroten. De toenemende vraag naar de bouw van energiezuinige woningen, de opgave in de energiebesparing, een klimaatbestendig Nederland en verduurzaming naar energielabel B. Allemaal uitdagingen die invloed hebben op uw bedrijfsprocessen.

Vraag een demo aan

450+

klanten

7

internationale partners

320+

4PS professionals

Voordelen 4PS Construct software voor de bouw

Uw complete bedrijfsproces in één ERP totaaloplossing voor uw bouwplaats en krijg volledig inzicht in uw projecten – overal, altijd en op elk device.

 • Real-time controle over uw bouwprojecten

  Altijd volledig inzicht in de status van uw projecten. Neem snel beslissingen om uw kansen op een succesvol resultaat te maximaliseren. Onze geïntegreerde bouwsoftware oplossing 4PS Construct helpt u controle te krijgen over alles wat de winstgevendheid van het project beïnvloedt.

 • Integrale bouwsoftware oplossing voor ketensamenwerking

  De ontwikkelingen in de bouw gaan snel. Het is belangrijk dat uw ERP bouwsoftware  hierop aansluit. Dit helpt u grip te houden op uw bedrijfsprocessen. Niet alleen voor een efficiënte bedrijfsvoering, maar ook in samenwerking met klanten en ketenpartners. Krijg overzicht in uw processen van begin tot eind en zorg ervoor dat uw ketensamenwerking soepel verloopt door acties en informatie eenmalig digitaal vast te leggen.

 • 4PS – een partner waar u op kunt bouwen

  We bestaan al bijna 20 jaar. Wij richten ons met onze software voor de bouw specifiek op de bouwbranche vanaf de eerste dag.

  Honderden implementaties bij klanten hebben al een schat aan ervaring waarvan we kunnen zeggen dat we de taal van de constructie spreken.

  We anticiperen op ontwikkelingen in uw sector en vertalen deze naar slimme, praktische toepassingen.

Klantvideo: VolkerWessels over digitalisering in de bouw

Digitalisering is een belangrijk speerpunt bij VolkerWessels Bouwmaterieel. Zij digitaliseren hun processen waar mogelijk efficiënt. Data delen ze dan ook met klanten, zodat zij beter kunnen sturen op projecten. Door gebruik te maken van de 4PS BIM Bridge vertalen ze het BIM-model naar een materierieelaanvraag. Volledig geautomatiseerd.

Bekijk hiernaast de video waarin Ron Frazer, Directeur, en Jan van Putten, Business Analist, uitleggen hoe zij hun processen slim inrichten door middel van digitalisering.

Bekijk meer klantverhalen

Whitepaper digitaliseren in de bouwsector

Digitaliseren van uw bouwplaats is makkelijker gezegd dan gedaan. Het is niet in een dag geregeld en een digitale transitie heeft impact op uw organisatie. Bij het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen moet u verschillende stappen doorlopen. Waar moet u nu beginnen? In deze whitepaper nemen wij u mee in de stappen van het digitalisatieproces.

Is uw bouwbedrijf klaar om de volgende stap te zetten in digitalisering? Download het whitepaper en kom alles te weten over het digitaliseren van uw bouwprocessen.

Download whitepaper 5 stappenplan voor de bouw

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Lees meer informatie over 4PS Construct

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Lees meer over de samenwerking tussen 4PS en Microsoft