ERP bouwsoftware voor de bouwbranche

Met de juiste ERP bouwsoftware kan je in deze veeleisende markt efficiënter werken en de winstgevendheid vergroten. De toenemende vraag naar de bouw van energiezuinige woningen, de opgave in de energiebesparing, een klimaatbestendig Nederland en verduurzaming naar energielabel B. Allemaal uitdagingen die invloed hebben op de bedrijfsprocessen van bouwbedrijven.

Vraag een demo aan

450+

klanten

6

internationale partners

320+

4PS professionals

Voordelen 4PS Construct software voor de bouw

Jouw complete bedrijfsproces in één ERP totaaloplossing voor de bouwsector. Krijg volledig inzicht in alle projecten – overal, altijd en op elk device.

  • Realtime controle over bouwprojecten

    Altijd volledig inzicht in de status van projecten. Neem snel beslissingen om jouw kansen op een succesvol resultaat te maximaliseren. Onze geïntegreerde bouwsoftware oplossing 4PS Construct helpt jou controle te krijgen over alles wat de winstgevendheid van het project beïnvloedt.

  • Integrale bouwsoftware oplossing voor ketensamenwerking

    De ontwikkelingen in de bouw gaan snel. Het is belangrijk dat jouw ERP bouwsoftware  hierop aansluit. Dit helpt je grip te houden op de bedrijfsprocessen. Niet alleen voor een efficiënte bedrijfsvoering, maar ook in samenwerking met klanten en ketenpartners. Krijg overzicht in de processen van begin tot eind en zorg ervoor dat jouw ketensamenwerking soepel verloopt door acties en informatie eenmalig digitaal vast te leggen.

  • 4PS – een partner waarop je kan bouwen

    Al meer dan twintig jaar richten wij ons met onze softwareoplossingen vanaf de eerste dag op de bouwbranche. Honderden implementaties later hebben een schat aan ervaring; we kunnen daarom zeggen dat we de taal van de bouw spreken. we anticiperen op ontwikkelingen in jouw sector en vertalen deze naar slimme, praktische toepassingen die jou efficiënter, slimmer en leuker laten werken.

Klantvideo: VolkerWessels over digitalisering in de bouw

Digitalisering is een belangrijk speerpunt bij VolkerWessels Bouwmaterieel. Zij digitaliseren hun processen waar mogelijk efficiënt. Data delen ze dan ook met klanten, zodat zij beter kunnen sturen op projecten. Door gebruik te maken van de 4PS BIM Bridge vertalen ze het BIM-model naar een materierieelaanvraag. Volledig geautomatiseerd.

Bekijk hiernaast de video waarin Ron Frazer, Directeur, en Jan van Putten, Business Analist, uitleggen hoe zij hun processen slim inrichten door middel van digitalisering.

Bekijk meer klantverhalen

Whitepaper digitaliseren in de bouwsector

Het digitaliseren van de bouwplaats is makkelijker gezegd dan gedaan. Het is niet in een dag geregeld en een digitale transitie heeft impact op jouw organisatie. Bij het digitaliseren van de bedrijfsprocessen moet je verschillende stappen doorlopen. Waar moet je beginnen? In deze whitepaper nemen wij jou mee in de stappen van het digitalisatieproces.

Is jouw bouwbedrijf klaar om de volgende stap te zetten in digitalisering? Download de whitepaper en kom alles te weten over het digitaliseren van de bouwprocessen.

Download whitepaper 5 stappenplan voor de bouw

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloudservice gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer je automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Lees meer informatie over 4PS Construct

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor jouw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we jou de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Lees meer over de samenwerking tussen 4PS en Microsoft