Gebr. De Koning

GWW-aannemersbedrijf Gebr. De Koning heeft een duidelijke toekomstvisie, maar liep tegen de beperkingen aan van de verouderde systemen, losse Excel-bestanden en achterliggende databases. Ze gingen daarom op zoek naar een softwareplatform dat hen zou helpen hun toekomstvisie te realiseren. In dit klantverhaal vertelt Johan Veen, hoofd ICT bij Gebr. De Koning, over de zoektocht naar het een passend ERP en waarom de totaaloplossing 4PS Construct uiteindelijk de perfecte match bleek te zijn.

Over Gebr. De Koning

Aanpakker van land en water

Aannemersbedrijf Gebr. De Koning is niet zo maar een aannemersbedrijf; dit familiebedrijf opereert al jaren op de grens van land en water. Hun geschiedenis gaat helemaal terug naar griendhouthandelaren in de 17e eeuw.

De keuze voor 4PS Construct

Gebr. De Koning is een bedrijf met een rijke geschiedenis en een duidelijke toekomstvisie. Om deze visie te realiseren konden ze niet om digitalisatie heen. Met de ERP-software 4PS Construct kozen ze voor een toekomstbestendig platform waarop zij de komende jaren bouwen aan hun visie. Johan Veen, hoofd ICT bij Gebr. De Koning, neemt ons mee in hun reis naar de toekomst.

Lees het artikel

  • Deel dit artikel: