Documentmanagement software voor de bouw, GWW/infra en installatie

Binnen de bouw-, installatie- en GWW-sector verzamel jij steeds meer informatie en documentatie. De hoeveelheid documenten stijgt razendsnel nu je ook steeds vaker gaat samenwerken met ketenpartners. Met de documentmanagement software van 4PS zorg je voor eenvoudig opslaan, ophalen, bijwerken en delen van belangrijke documenten. Helemaal papierloos. Ontdek hier welke oplossing past bij jouw bedrijf.

Documentenbeheer

Efficiënt jouw documenten beheren

Tijdens een project heb jij te maken met een groot aantal documenten. Goed documentmanagement is dan van belang om overzicht te houden. Met 4PS Documentenbeheer heb je één plek waar alle laatste versies van deze documenten opgeslagen, gewijzigd, geraadpleegd en bekeken kunnen worden.

Meer weten

Be-Sync Informatie Portaal (BIP)

Documentmanagement voor de bouwnijverheid: Be-Sync Informatie Portaal

Jouw bedrijf verzamelt heel wat documenten rondom projecten en servicelocaties. Het is daarbij erg belangrijk dat collega’s én ketenpartners de juiste documenten snel weten te vinden. Het Be-Sync Informatie Portaal (BIP) brengt alle relevante documenten samen in een project- of servicelocatie website en zorgt zo voor optimaal documentmanagement. Veilig, snel, altijd up-to-date en 100% papierloos!

Meer weten

4PS API

Verbind 4PS Construct met jouw externe DMS

Jij maakt gebruik van 4PS Construct om grip te houden op jouw primaire bedrijfsprocessen. Maar naast het ERP-pakket maken ook veel bedrijven gebruik van document management oplossingen of externe documentbibliotheken. Met de 4PS API zorg je voor een verbinding tussen 4PS Construct en jouw DMS!

Meer weten

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor jouw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we jou de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.