Documentbeheer

U verzamelt in uw bedrijf al snel een veelvoud aan documenten rondom projecten, orders en servicelocaties. Het is niet vreemd dat veel medewerkers daardoor het overrzicht verliezen op alle documenten. Het is belangrijk om al uw documenten op één centrale locatie te bewaren. Door ervoor te zorgen dat iedereen altijd en overal toegang heeft tot de benodigde informatie, zorgt u voor één waarheid binnen uw bedrijf. Lees hier hoe 4PS Documentbeheer u hierbij helpt.

Efficiënt uw documenten beheren

Tijdens een project heeft u te maken met een groot aantal documenten. Met 4PS Documentbeheer heeft u één plek heeft waar alle laatste versies van deze documenten opgeslagen, gewijzigd, geraadpleegd en bekeken kunnen worden.

  • Alle documenten op één plek

    Werk samen in één versie van een document. Dankzij versiebeheer en mutatiewijzigingen heeft u inzicht in alle aanpassingen in uw documenten.

  • Deel eenvoudig uw documenten

    Van bouwtekening tot facturen; alle bijlagen, afbeeldingen en documentformaten worden ondersteunt. Zo deelt u altijd snel de juiste informatie met collega’s en partners.

  • Personaliseer uw documenten

    Ontwerp en geneer documenten op basis van sjablonen, volledig in lijn met uw huisstijl en voorzien van uw logo.

Meer weten?

Afhankelijk van uw wensen en eisen biedt 4PS diverse mogelijkheden aan voor documentenopslag.Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Wij laten u graag meer zien in een demo!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.