Software voor rapportage in de bouw, GWW/Infra en installatietechniek

Met onze software voor rapportage in de bouw, GWW/Infra en installatietechniek krijg jij 360° overzicht over projecten. Bekijk op één centrale locatie de belangrijkste statistieken, waar en met welk device je ook aan het werkt bent. Begrijp risico’s en kansen beter en neem weloverwogen beslissingen op basis van actuele data met behulp van rapportages en overzichtelijke dashboards.

Microsoft Power BI

Zet data om in actie

Neem jij nog steeds beslissingen op basis van een onderbuikgevoel of verouderde rapportages? Wij hebben een snellere en gemakkelijkere manier om jouw gegevens te lezen. Met Microsoft Power BI krijg je in slechts een paar klikken de gewenste rapportages in gebruiksvriendelijke dashboards. Zo wordt direct duidelijk waar de focus moet liggen en waar verandering nodig is. Power BI is dé ideale software voor gebruiksvriendelijke rapportages in de bouw, GWW en installatie.

Lees meer

Standaardrapporten

Krijg inzicht in jouw gegevens

Flexibel, interactief, transparant. Dat is rapporteren met 4PS Construct. 4PS biedt een standaard rapportages en dashboards die jouw bedrijf onmiddellijk inzicht geven in hoe jouw bedrijf er nú voorstaat. Ontdek hier onze software voor eenvoudigere rapportage in de bouw.

Lees meer

Inspiratie? Power BI is dé software oplossing voor rapportage in de bouw

Kost het maken van rapportages in jouw bouwbedrijf veel tijd? Dat komt omdat je data uit verschillende systemen moet ophalen. Dit is tijdrovend en foutgevoelig. Om data nuttig te gebruiken is het slim om de verschillende datasets aan elkaar te koppelen. Dat kan met Power BI van Microsoft; met deze oplossing voor rapportage en analyse breng jij data samen in één platform en visualiseer je deze in overzichtelijk dashboards of rapporten.

Lees blog

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als partner van Microsoft ontwierpen we op het platform Business Central software specifiek voor jouw branche: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we jou de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.