Rapportages

360° overzicht over uw projecten met de belangrijkste statistieken op één plek en beschikbaar op al uw devices. Begrijp risico’s en kansen beter, neem weloverwogen beslissingen op basis van één bron en live gegevens.

Microsoft Power BI

Zet data om in actie

Neemt u nog steeds beslissingen op basis van stapels wekelijkse rapporten? Wij hebben een snellere en gemakkelijkere manier om uw gegevens te lezen. Met Microsoft Power BI krijgt u in slechts een paar klikken de gewenste rapporten in gebruiksvriendelijke dashboards. Zo wordt direct duidelijk waar de focus moet liggen en waar verandering nodig is.

Lees meer

Standaardrapporten

Krijg inzicht in uw gegevens

Flexibel, interactief, transparant. Dat is rapporteren met 4PS Construct. 4PS biedt een standaard set dashboards en rapporten voor implementatie.

Lees meer

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.