Microsoft Power BI - zet data om in actie

Neem jij nog steeds beslissingen op basis van stapels wekelijkse rapporten? Wij hebben een snellere en gemakkelijkere manier om data te lezen. Met Microsoft Power BI krijg je in slechts een paar klikken de gewenste rapporten in gebruiksvriendelijke dashboards. Zo wordt direct duidelijk waar de focus moet liggen en waar verandering nodig is.

 

Vertaal data eenvoudig in informatie

Data klaar maken voor analyse kan veel tijd en energie kosten. Met de gebruiksvriendelijke Power BI dashboards krijg je een 360° overzicht over projecten met de belangrijkste statistieken op één plek en beschikbaar op alle devices.

  • Creëer snel een dashboard

    Gegevens visualiseer je in slechts enkele muisklikken. Het resultaat is een overzichtelijk dashboard of rapport. Zodat je snel aan de slag kan met de inzichten.

  • Jouw gegevens in één omgeving

    Power BI rapporteert en analyseert informatie van jouw bedrijf. Maar ook van aanvullende gegevens die je van ketenpartners krijgt. Jouw gegevens worden daarom vastgelegd in één omgeving. Dit maakt het eenvoudiger voor jou om de gegevens te verzamelen en gebruiken.

  • Maak de beste beslissingen

    Krijg volledig inzicht in jouw gegevens en lees deze af via dashboards. Dankzij de realtime zichtbaarheid van de belangrijkste statistieken kan je handelen naar de veranderende omgeving en waar nodig actie ondernemen.

Standaard Power BI omgeving in 4PS Construct

Wil je gebruik maken van Power BI in 4PS Construct? In samenwerking met partner 9altitudes Business Analytics ontwikkelde 4PS de standaard Power BI-omgeving BIRDS. Met BIRDS heb je direct toegang tot een uitgebreide set rapportages die dagelijks actuele gegevens tonen. De set bestaat onder andere uit rapportages voor Projecten, Trajecten, Service & Onderhoud, Materieel, Finance, Inkoop en meer. Lees hier meer over BIRDS voor 4PS Construct.

Meer weten?

Zet jouw gegevens om in actie met Power BI – boek nu een demo!

De Vries en Verburg live met BIRDS voor 4PS Construct

De in Stolwijk gevestigde ontwikkelende aannemer De Vries en Verburg zette de stap naar een beter geïnformeerde organisatie. Na de keuze om met de ERP-software van 4PS te gaan werken, kwam de implementatie van ‘BIRDS voor 4PS Construct’ met bijbehorende Power BI rapportages als een logisch gevolg. ‘Het was voor ons heel belangrijk om met een oplossing te werken in Power BI. We hebben gekozen om alles binnen de Microsoft-school te houden. Daar past BIRDS mooi in’, aldus Ton van der Spek, financieel directeur bij De Vries en Verburg.

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloudservice gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt de bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer je automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor jouw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we jou de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.