Microsoft Power BI - Zet data om in actie

Neemt u nog steeds beslissingen op basis van stapels wekelijkse rapporten? Wij hebben een snellere en gemakkelijkere manier om uw gegevens te lezen. Met Microsoft Power BI krijgt u in slechts een paar klikken de gewenste rapporten in gebruiksvriendelijke dashboards. Zo wordt direct duidelijk waar de focus moet liggen en waar verandering nodig is.

 

Vertaal data eenvoudig in informatie

Uw gegevens klaar maken voor analyse kan veel tijd en energie kosten. Met de gebruiksvriendelijke Power BI dashboards krijgt u een 360° overzicht over uw projecten met de belangrijkste statistieken op één plek en beschikbaar op al uw devices.

  • Creëer snel een dashboard

    Gegevens visualiseert u in slechts enkele muisklikken. Het resultaat is een overzichtelijk dashboard of rapport. Zodat u snel aan de slag kunt met de inzichten.

  • Uw gegevens in 1 omgeving

    Power BI rapporteert en analyseert informatie van uw bedrijf. Maar ook van aanvullende gegevens die u van ketenpartners krijgt. Uw gegevens worden daarom vastgelegd in één omgeving. Dit maakt het eenvoudiger voor u om de gegevens te verzamelen en gebruiken.

  • Maak de beste beslissingen

    Krijg volledig inzicht in uw gegevens en lees deze af via dashboards. Dankzij de real-time zichtbaarheid van uw belangrijkste statistieken kunt u handelen naar de veranderende omgeving en waar nodig actie ondernemen.

Meer weten?

Zet uw gegevens om in actie met Power BI – boek nu een demo!

Standaard Power BI omgeving in 4PS Construct

Wilt u gebruik maken van Power BI in 4PS Construct? In samenwerking met partner Hillstar ontwikkelde 4PS een standaard Power BI omgeving voor 4PS Construct, genaamd BIRDS voor 4PS Construct. Met BIRDS heeft u direct toegang tot een uitgebreide set rapportages die dagelijks actuele gegevens tonen. De set bestaat onder andere uit rapportages voor Projecten, Trajecten, Service & Onderhoud, Materieel, Finance, Inkoop en meer. Lees hier meer over BIRDS voor 4PS Construct.

De Vries en Verburg live met BIRDS voor 4PS Construct

De in Stolwijk gevestigde ontwikkelende aannemer De Vries en Verburg maakte onlangs een stap naar een beter geïnformeerde organisatie. Na de keuze om met de ERP-software van 4PS te gaan werken, kwam de implementatie van ‘BIRDS voor 4PS Construct’ met bijbehorende Power BI rapportages als een logisch gevolg. ‘Het was voor ons heel belangrijk om met een oplossing te werken in Power BI. We hebben gekozen om alles binnen de Microsoft-school te houden. Daar past BIRDS mooi in’, aldus Ton van der Spek, financieel directeur bij De Vries en Verburg.

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.