Kom ook werken bij 4PS!

6x Waarom werken bij 4PS

4PS maakt, implementeert en onderhoudt innovatieve business software voor de wereldwijde Bouw, GWW en Installatietechniek. Werken bij 4PS betekent werken bij een ambitieuze, groeiende organisatie waar volop ruimte is voor (persoonlijke) ontwikkeling. Ook al zijn we uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 240 collega’s; we blijven een betrokken werkgever met oog voor jou als individu.

Morgen weer net iets beter dan vandaag

Onze missie? De wereldwijde bouw, installatie en GWW verbeteren met innovatieve business software! We anticiperen op de ontwikkelingen in de gehele bouwnijverheid en vertalen deze naar slimme, praktische toepassingen.

  • Je hart volgen

    Daar waar je hart ligt, ontstaat energie. De intrinsieke gedrevenheid om jezelf te blijven verbeteren, niets dan kwaliteit te leveren, klanten positief te verrassen en een feestje te maken van de dingen die je doet. Elk hart is uniek, daar zijn we van overtuigd. Elk hart op de goede plek, daar gaan we voor.

  • Verdiepen

    Wij zijn nieuwsgierig naar onze klanten, hun wereld en vraagstukken. Zodat we hun taal spreken, actief mee kunnen denken en hen kunnen inspireren met een uitgesproken visie. Daarnaast zijn wij constant op de hoogte van de meest actuele technologie om oplossingen te vinden. Wij zijn leergierig en willen onze kennis blijven verbreden en verdiepen.

  • Vernieuwen

    Vernieuwen kan je alleen als je een stapje harder loopt, als je goed om je heen én vooruit kijkt naar trends en ideeën, maar ook zelf het initiatief neemt om er werk van te maken. Dat vereist een open mind en het lef om buiten bestaande kaders te denken, fouten te durven maken en hiervan te leren. Zo blijven wij vernieuwen, met de focus op verbeteren.

Arjan Rustenhoven - HR Manager

HRM heeft een belangrijke rol om de ontwikkeling van 4PS te faciliteren en de groei te borgen. Ik proef en ervaar iedere dag het ondernemerschap dat hierbij komt kijken. Dat geeft mij energie!

Hilde Mensvoort - Connect & Care Specialist

Geen dag is hetzelfde. Het contact met de klanten en het analyseren en oplossen van problemen vind ik geweldig om te doen. 4PS ervaar ik als een familie-gerichte organisatie, erg fijn!

Johan Bakker - Business Unit Manager Bouw

Als lid van het Sales-team kom ik dagelijks over de vloer bij bouwbedrijven in NL. Daarnaast ben ik betrokken bij 4PS International. Een uitdagende job binnen een enthousiast team en een groeiende organisatie!

Anneloes Leppers - Marketeer

Als Marketeer ben ik onder meer verantwoordelijk voor de organisatie van evenementen en de interne- en externe communicatie. Een veelzijdige baan die ik met veel plezier uitvoer!

Ido van Genderen - Functioneel Consultant

Mijn werk bestaat uit aansluiten bij de wensen van de klant en het geven van deskundig advies. Als het lukt om klanten met onze ervaring, kennis én ons pakket een stapje verder te helpen, dan levert mij dat energie op!

Dirk-Jan Nieuwenhuizen - Developer

Bouwen aan software voor onze klanten vind ik geweldig om te doen. Vooral als het onze klanten helpt hun dagelijkse processen makkelijker en leuker te maken. Het realiseren van innovaties die iedereen doen verbazen, geeft me een kick!

Jan Nieuwenhuizen - Manager Operations

Ik heb letterlijk een wereldbaan. Partners in diverse landen over de wereld helpen groeien. Veel leerzame, leuke contacten met andere culturen én een fantastisch en gezellig team bij 4PS!

Ons 4PS kantoor in Ede

Vandaag doen we nog steeds waar we in 2000 mee gestart zijn. En waar we goed in zijn: het bieden van innovatieve, standaard business software voor de hele bouwnijverheid.

Ons hoofdkantoor ligt in Ede, Nederland. Goed te bereiken en toegankelijk voor iedereen: werknemers, klanten en internationale gasten. Iedereen is van harte welkom! Binnen 4PS werken we met 3 Business Units met IT specialisten die zich specifiek bezighouden met de ontwikkelingen binnen de bouw, GWW en installatietechniek.

Ons 4PS kantoor in Birmingham

In de afgelopen jaren is 4PS uitgegroeid tot een belangrijke internationale speler op gebied van branche-software voor de bouwnijverheid. Naast ons kantoor in Ede hebben we sinds 2018 ook een kantoor in Birmingham (Verenigd Koninkrijk).

Onze Engelse collega’s zijn onlangs verhuisd naar het moderne kantoor op het Birmingham Business Park. Het kantoor ligt op een ideale locatie om naar toe te reizen: centraal gelegen in het hart van het Verenigd Koninkrijk, dichtbij de luchthaven van Birmingham en het internationale treinstation.

Onze 4PS kantoren in België

4PS Belgium is misschien de jongste telg in de 4PS familie, maar zeker niet minder gedreven of ambitieus. Onze focus? Het implementeren van innovatieve business software speciaal voor bouw & project georiënteerde bedrijven.

We doen dit vanuit 2 kantoren in Gent en Hasselt. Deze gedecentraliseerde aanpak is een bewuste keuze: aangenaam werken voor ons team en efficiënter naar onze klanten toen. Beide kantoren liggen op een bedrijvencampus met voldoende groeipotentieel richting de toekomst.

Carrièremogelijkheden

Op zoek naar een inspirerende werkomgeving en een uitdagende baan? Bekijk onze vacatures en lees meer over je toekomstige collega’s en het sollicitatieproces. Klik hieronder op de knop voor meer informatie!

Werken bij 4PS: de plussen op een rij

+ Een hechte club van collega’s en klanten

+ Innovatieve Microsoft partner én ISV

+ Onderscheidende softwareoplossingen

+ Werken in een innovatieve omgeving

+ Ruimte voor eigen initiatieven

+ Persoonlijke ontwikkeling

+ Aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket

Vragen? Roxann Bloemendal helpt u verder!

Roxann Bloemendal

International Recruiter 4PS Group