Are you ready to build your future?

"Morgen een beetje beter dan vandaag!"

Werken bij 4PS betekent werken bij een ambitieuze, groeiende organisatie waar volop ruimte is voor (persoonlijke) ontwikkeling. Ook al zijn we uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 260 collega’s; we blijven een betrokken werkgever met oog voor jou als individu.

Ido van Genderen - Functioneel Consultant & Team Lead

Mijn werk bestaat uit aansluiten bij de wensen van de klant en het geven van deskundig advies. Als het lukt om klanten met onze ervaring, kennis én ons pakket een stapje verder te helpen, dan levert mij dat energie op!

Marcel van Noord - Business Unit Manager

Mooie projecten realiseren voor en samen met aannemers in de Infra branche om de bedrijfsprocessen te optimaliseren: dat is waar ik energie van krijg!

Johan Verwoert - Productmarketeer

Als product marketeer houd ik me bezig met de lancering van onze nieuwe softwareontwikkelingen en hierdoor heb ik veel contact met verschillende afdelingen binnen 4PS. Omdat wij daarnaast ook wereldwijd actief zijn, is mijn werk extra leuk en uitdagend!

Carina Rea - International Consultant

Ik heb letterlijk en figuurlijk een wereldbaan. Ik ondersteun onze partners in het buitenland, of ik ben voor één van onze internationale klanten aan het werk. Ik help hen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen door middel van onze software. De afwisseling van culturen en plaatsen waar ik kom is erg leuk.

Joost Mulder - Productmanager

Het samenbrengen van innovatie en functionaliteit in efficiënte producten waarmee onze klanten efficiënter werken; dat is waar ik graag aan werk!

Kibrom Wenden - Support Consultant

Ik werk bij 4PS, omdat ik leuke collega’s heb. Daarnaast krijg ik de ruimte om mijzelf verder te kunnen ontwikkelen en uitdagende problemen mag oplossen, waar ik voldoening uithaal.

Martijn Werkman - Systeembeheerder

4PS is een succesvol, innovatief en dynamisch bedrijf. Door mijn functie als Systeem- en applicatiebeheerder vervul ik een centrale rol en heb ik met alle afdelingen en technieken te maken. Hierdoor is geen dag hetzelfde. Bij 4PS krijg ik de middelen, vertrouwen en vrijheid om te doen waar ik goed in ben!

Martine van Voorthuijsen - Financial Officer

Als Financial Controller bij 4PS zijn er door de continue ontwikkelingen altijd genoeg leuke uitdagingen om de cijfers, bijbehorende rapportages en financiële processen up-to-date te houden. Gaaf om hieraan te kunnen bijdragen!

Ons 4PS kantoor in Ede

Vandaag doen we nog steeds waar we in 2000 mee gestart zijn. En waar we goed in zijn: het bieden van innovatieve, standaard business software voor de hele bouwnijverheid.

Ons hoofdkantoor ligt in Ede, Nederland. Goed te bereiken en toegankelijk voor iedereen: werknemers, klanten en internationale gasten. Iedereen is van harte welkom! Binnen 4PS werken we met 3 Business Units met IT specialisten die zich specifiek bezighouden met de ontwikkelingen binnen de bouw, GWW en installatietechniek.

Meer weten over de start van 4PS?

Ons 4PS kantoor in Birmingham

In de afgelopen jaren is 4PS uitgegroeid tot een belangrijke internationale speler op gebied van branche-software voor de bouwnijverheid. Naast ons kantoor in Ede hebben we sinds 2018 ook een kantoor in Birmingham (Verenigd Koninkrijk).

Onze Engelse collega’s zijn onlangs verhuisd naar het moderne kantoor op het Birmingham Business Park. Het kantoor ligt op een ideale locatie om naar toe te reizen: centraal gelegen in het hart van het Verenigd Koninkrijk, dichtbij de luchthaven van Birmingham en het internationale treinstation.

Naar de UK website

Onze 4PS kantoren in België

4PS Belgium is misschien de jongste telg in de 4PS familie, maar zeker niet minder gedreven of ambitieus. Onze focus? Het implementeren van innovatieve business software speciaal voor bouw & project georiënteerde bedrijven.

We doen dit vanuit 2 kantoren in Gent en Hasselt. Deze gedecentraliseerde aanpak is een bewuste keuze: aangenaam werken voor ons team en efficiënter naar onze klanten toen. Beide kantoren liggen op een bedrijvencampus met voldoende groeipotentieel richting de toekomst.

Naar de BE website

Carrièremogelijkheden

Op zoek naar een inspirerende werkomgeving en een uitdagende baan? Bekijk onze vacatures en lees meer over je toekomstige collega’s en het sollicitatieproces. Klik hieronder op de knop voor meer informatie!

Vragen? Roxann Bloemendal helpt u verder!

Rosa Bannink

HR Business Partner & Recruiter 4PS Group


  • Deel deze pagina: