Are you ready to build your future?

Stagelopen bij 4PS

250+

Collega's in Nederland

320+

Collega's wereldwijd

"Morgen beter dan vandaag!"

Werken bij 4PS betekent werken bij een ambitieuze, groeiende organisatie waar volop ruimte is voor (persoonlijke) ontwikkeling. Ook al zijn we uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 320 collega’s; we blijven een betrokken werkgever met oog voor jou als individu.

Johanna - E-learning specialist

"Als e-learning ontwikkelaar fungeer ik als een ware projectmanager, schrijver en designer. Deze diversiteit maakt mijn rol al E-learning specialist zo leuk." Wil je meer weten over Johanna haar ervaring en rol? Lees dan de blog!

Ido - Business Unit Manager

Onze missie is om bouwbedrijven meer te laten bereiken met behulp van onze software, kennis en ervaring. Daar samen met het team een bijdrage aan leveren, doe ik elke dag weer met veel plezier!

Kibrom - Teamlead Support

Als teamleider vind ik de afwisseling leuk. Het vinden van een balans tussen alle belanghebbenden blijft een uitdagende, maar leuke taak.

Martine - Financial Officer

Als Financial Officer bij 4PS zijn er door de continue ontwikkelingen altijd genoeg leuke uitdagingen om de cijfers, bijbehorende rapportages en financiële processen up-to-date te houden. Gaaf om hieraan te kunnen bijdragen!

Niels - Developer

Mijn werk bestaat vooral uit het ontwikkelen van onze software '4PS Construct'. Daarnaast zet ik mij in om de kwaliteit van de code te bewaken met testautomatisering. Ook werk ik mee aan innovatieve ontwikkelingen om te zorgen dat onze klanten voorop blijven lopen. Deze combinatie van werkzaamheden geeft mij veel energie!

Rosa - Lead Corporate Recruiter

Er wordt bij 4PS écht geluisterd naar jou als individu. Ik heb mogen proeven van verschillende rollen in HR. Dit heeft bij enorm geholpen bij het ontdekken wat het beste bij mij past. Het werken op basis van vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijk is daarnaast iets wat mij als professional enorm motiveert.

Martijn - Systeembeheerder

4PS is een succesvol, innovatief en dynamisch bedrijf. Door mijn functie als Systeem- en applicatiebeheerder vervul ik een centrale rol en heb ik met alle afdelingen en technieken te maken. Hierdoor is geen dag hetzelfde. Bij 4PS krijg ik de middelen, vertrouwen en vrijheid om te doen waar ik goed in ben!

Marcel - Business Unit Manager

Mooie projecten realiseren voor en samen met aannemers in de Infra branche om de bedrijfsprocessen te optimaliseren: dat is waar ik energie van krijg!

4PS Events

Een belangrijk onderdeel van ons vitaliteitsprogramma 4PS Life zijn de events. Je voelt je namelijk vaak een stuk beter als je dingen doet die je leuk vindt. Daarom organiseren we verschillende activiteiten zodat onze collega's met plezier naar hun werk gaan!

 • Kerstfeest

 • Familiedag

 • Zomerfeest

 • Live Town Hall meeting

 • Kerstfeest

  Time flies when you are having fun. Dat kunnen we bij 4PS bevestigen; het jaar is namelijk voorbij gevlogen. Wij sloten het jaar 2022 goed af met onze collega’s op het prachtige Slot Doddendael! Het was een leuke avond waar we genoten van lekker eten, muziek en verbinden met elkaar. Bekijk de aftermovie om een goede indruk te krijgen van de avond!

 • 4PS Jubileumfeest

  Met twee jaar vertraging mochten we onlangs eindelijk de 20ste verjaardag van 4PS vieren met onze collega’s van 4PS Belgium, 4PS Germany en 4PS UK. Een belangrijke mijlpaal waar we graag bij stil staan. Waar we dat deden? Op en rond het water in Rotterdam. We verzamelden op het prachtige cruiseschip SS Rotterdam voor een middag vol leuke activiteiten en sloten de dag af met een geweldig feest. Het was een onvergetelijke dag waar we nog lang van zullen nagenieten. 

 • Zomer BBQ

  Eind juni hebben we bij 4PS de start van de zomer ingeluid! Gelukkig was de zon aanwezig en konden we samen genieten van een heerlijke BBQ. Bij 4PS zijn we altijd bezig met vooruitgang en ontwikkeling, maar we hebben ook van het moment gebruik gemaakt om terug te blikken op het afgelopen halfjaar en de successen te vieren. De zomerperiode geeft ons de kans om weer op te laden zodat we genoeg energie hebben om te blijven groeien.

Even voorstellen: het Recruitment team

Hoi! Wij zijn Rosa, Ilse, Sterre Corporate Recruiters & Sofie Recruitment Marketeer. Wij bouwen samen aan de groei van 4PS, zowel nationaal als internationaal. Een mooie uitdaging om elk jaar met minimaal 50 nieuwe collega’s te groeien. Dit doen we iedere dag vol drive en plezier! Wij spreken dagelijks met de nieuwe 4PS’ers en dat maakt ons werk natuurlijk super leuk. Zie jij jezelf ook als toekomstige 4PS’er? Check dan onze vacatures, traineeships en stageplekken. Wie weet spreken we elkaar snel!

Onze kantoren

Vandaag doen we nog steeds waar we in 2000 mee gestart zijn. En waar we goed in zijn: het bieden van innovatieve, standaard business software voor de hele bouwnijverheid.

Ons hoofdkantoor ligt in Ede, Nederland. Goed te bereiken en toegankelijk voor iedereen: werknemers, klanten en internationale gasten. Naast ons kantoor in Ede hebben we ook internationale vestigingen: een kantoor in Birmingham (Verenigd Koninkrijk), twee kantoren in Gent en Herentals (België), een kantoor in Ulm (Duitsland) en een kantoor in Göteborg (Zweden).

4PS Group

Are you ready to build your future?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct! Tot snel!

Vragen? Rosa helpt je verder!

Rosa Bannink

Lead Corporate Recruiter


 • Deel deze pagina: