Are you ready to build your future?

"Morgen een beetje beter dan vandaag!"

Werken bij 4PS betekent werken bij een ambitieuze, groeiende organisatie waar volop ruimte is voor (persoonlijke) ontwikkeling. Ook al zijn we uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 260 collega’s; we blijven een betrokken werkgever met oog voor jou als individu.

Ido - Business Unit Manager

Onze missie is om bouwbedrijven meer te laten bereiken met behulp van onze software, kennis en ervaring. Daar samen met het team een bijdrage aan leveren, doe ik elke dag weer met veel plezier!

Carina - International Consultant

Ik heb letterlijk en figuurlijk een wereldbaan. Ik ondersteun onze partners in het buitenland, of ik ben voor één van onze internationale klanten aan het werk. Ik help hen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen door middel van onze software. De afwisseling van culturen en plaatsen waar ik kom is erg leuk.

Kibrom - Support Consultant

Ik werk bij 4PS, omdat ik leuke collega’s heb. Daarnaast krijg ik de ruimte om mijzelf verder te kunnen ontwikkelen en uitdagende problemen mag oplossen, waar ik voldoening uithaal.

Niels - Developer

Mijn werk bestaat vooral uit het ontwikkelen van onze software '4PS Construct'. Daarnaast zet ik mij in om de kwaliteit van de code te bewaken met testautomatisering. Ook werk ik mee aan innovatieve ontwikkelingen om te zorgen dat onze klanten voorop blijven lopen. Deze combinatie van werkzaamheden geeft mij veel energie!

Johan - Productmarketeer

Als product marketeer houd ik me bezig met de lancering van onze nieuwe softwareontwikkelingen en hierdoor heb ik veel contact met verschillende afdelingen binnen 4PS. Omdat wij daarnaast ook wereldwijd actief zijn, is mijn werk extra leuk en uitdagend!

Lotte - Corporate Recruiter

Werken bij 4PS betekent voor mij volop uitdaging en ambitie maar tegelijk ook fijne collega's en een omgeving waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Martijn - Systeembeheerder

4PS is een succesvol, innovatief en dynamisch bedrijf. Door mijn functie als Systeem- en applicatiebeheerder vervul ik een centrale rol en heb ik met alle afdelingen en technieken te maken. Hierdoor is geen dag hetzelfde. Bij 4PS krijg ik de middelen, vertrouwen en vrijheid om te doen waar ik goed in ben!

Marcel - Business Unit Manager

Mooie projecten realiseren voor en samen met aannemers in de Infra branche om de bedrijfsprocessen te optimaliseren: dat is waar ik energie van krijg!

Martine - Financial Officer

Als Financial Controller bij 4PS zijn er door de continue ontwikkelingen altijd genoeg leuke uitdagingen om de cijfers, bijbehorende rapportages en financiële processen up-to-date te houden. Gaaf om hieraan te kunnen bijdragen!

Even voorstellen: het Recruitment team

Hoi! Wij zijn Lotte en Rosa, Corporate Recruiters & Arjan (HR-Manager).  Wij bouwen samen aan de groei van 4PS, zowel nationaal als internationaal. Een mooie uitdaging om elk jaar met minimaal 50 nieuwe collega’s te groeien. Dit doen we iedere dag vol drive en plezier! Wij spreken dagelijks met de nieuwe 4PS’ers en dat maakt ons werk natuurlijk super leuk. Zie jij jezelf ook als toekomstige 4PS’er? Neem dan contact met ons op en dan spreken we elkaar snel!

Onze kantoren

Vandaag doen we nog steeds waar we in 2000 mee gestart zijn. En waar we goed in zijn: het bieden van innovatieve, standaard business software voor de hele bouwnijverheid.

Ons hoofdkantoor ligt in Ede, Nederland. Goed te bereiken en toegankelijk voor iedereen: werknemers, klanten en internationale gasten. Naast ons kantoor in Ede hebben we ook internationale vestigingen: een kantoor in Birmingham (Verenigd Koninkrijk) en twee kantoren in Gent en Hasselt (België).

4PS Group

Are you ready to build your future?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct! Tot snel!

Vragen? Rosa helpt je verder!

Rosa Bannink

HR Business Partner & Recruiter 4PS Group


  • Deel deze pagina: