4PS Geschiedenis

Na de oprichting van 4PS in 2000 hebben we een veel ontwikkelingen doorgemaakt. Veel is veranderd maar onze kernwaarden: ‘Je hart volgen’, ‘Verdiepen’ en ‘Vernieuwen’ gelden nog steeds.

Het begon in 2000...

... toen 3 collega's op het idee kwamen om met hun kennis en ervaring vanuit de industrie een totaaloplossing te bouwen voor bedrijven binnen de bouwnijverheid. Onder het mom van 'ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan' begonnen zij 'For (4) Project Solutions' vanuit hun zolderkamer in Veenendaal.

Vervolgens, in 2001...

ging de eerste klant live met het softwarepakket van 4PS! Het bedrijf Van Straten uit Eindhoven gaf de oprichters het vertrouwen om de softwareoplossing te implementeren. En met succes!

Het jaar 2002...

was het jaar dat Microsoft het bedrijf Navision overnam. Navision vormde in die tijd de basis voor het succesvolle 4PS Construct. Door de overname kon ook de software van 4PS verder ontwikkelen en meegaan in de nieuwste Microsoft ontwikkelingen. Dit was tevens het moment dat 4PS de Microsoft 'Gold Partner' status verkreeg!

In 2003 gingen we internationaal...

en tekenden we in Engeland het contract met de eerste internationale klant. Vanaf dat moment maakte 4PS grote internationale groei door en namen we onze intrek in ons huidige kantoor in Ede (NL).

2016 was het jaar...

waarin 4PS de titel 'Microsoft ISV of the year' won. Meer dan 500 nominaties uit meer dan 100 landen werden onder de loep genomen, maar de software van 4PS bleek naast het innovatieve aspect ook een erg efficiënte oplossing te zijn voor klanten.

In 2017 werd...

de 4PS Group opgericht! Metaphorix, destijds al een van onze belangrijkste partners met een vestiging in Birmingham UK, sloot zich aan bij de 4PS familie.

Aangekomen in 2021...

is de 4PS familie gegroeid dankzij de toevoeging van 4PS Belgium, met kantoren in Hasselt en Gent. Daarnaast hebben we Be-Sync bij de 4PS Group gevoegd. Hiermee groeide het totale aantal medewerkers van de 4PS Group naar ongeveer 300 collega's!

Are you ready to build your future?

Is het werken bij 4PS nou echt wat voor jou? Bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op!

Vragen? Rosa helpt je verder!

Rosa Bannink

HR Business Partner & Recruiter 4PS Group


  • Deel deze pagina: