De reis van 4PS

Wij nodigen je uit om mee te gaan op de reis van 4PS. Deze reis begon in het jaar 2000, kijk je met ons mee?

Kies voor een (meeloop)dag 4PS!

Het was het jaar 2000 ...

... toen 3 collega's op het idee kwamen om met hun kennis en ervaring vanuit de industrie een totaaloplossing te bouwen voor bedrijven binnen de bouwnijverheid. Onder het mom van 'ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan' begonnen zij 'For (4) Project Solutions' vanuit hun zolderkamer in Veenendaal.

Vervolgens, in 2001 ...

... ging de eerste klant live met het softwarepakket van 4PS! Het bedrijf Van Straten uit Eindhoven gaf de oprichters het vertrouwen om de softwareoplossing te implementeren. En met succes!

Het jaar 2002 ...

... was het jaar dat Microsoft het bedrijf Navision overnam. Navision vormde in die tijd de basis voor het tot nu toe nog steeds succesvolle 4PS Construct. Door de overname kon ook de software van 4PS verder worden ontwikkeld en meegaan in de nieuwste Microsoft ontwikkelingen. Dit was tevens het moment dat 4PS de Microsoft 'Goldpartner' status verkreeg!

Internationaal gingen we in 2003 ...

... en tekenden we in Engeland het contract met de eerste internationale klant. Hierdoor werd ook duidelijk dat internationale klanten andere wensen dan de Nederlandse klanten met zich meebrengen. Al doende leerde men.

In de jaren 2007 en 2008 ...

... maakte 4PS een grote internationale groei door. Niet alleen het aantal gebruikers en klanten wereldwijd groeide, ook het aantal partners werd groter. Dankzij deze partners werd het voor 4PS mogelijk om in landen als Zweden de klanten een zo goed mogelijk product te kunnen leveren. Tevens namen wij toen onze intrek in ons huidige kantoor in Ede (NL).

In 2012 werd er gestart met ...

... het eerste 4PS traineeship. Hierbij werd een compleet opleidingspakket voorgelegd aan net afgestudeerde jonge professionals. Dit initieerde een enorme groei in het aantal medewerkers, mede door ook de toenemende vraag naar senior professionals om hen te kunnen begeleiden.

2016 was het jaar ...

... waarin 4PS de titel 'Microsoft ISV of the year' won. Meer dan 500 nominaties uit meer dan 100 landen werden onder de loep genomen, maar de software van 4PS bleek naast het innovatieve aspect ook een erg efficiënte oplossing te zijn voor klanten.

2017 was een perfect jaar ...

... voor verdere internationale groei. Metaphorix, destijds al een van onze belangrijkste partners met een vestiging in Birmingham UK, sloot zich aan bij de 4PS familie. Hiermee werd direct de 4PS Group opgericht.

Door naar 2019 ...

... waarin 4PS voor het eerst het SaaS platform launchde. Daarnaast werden er Business Units opgericht, waardoor onze klanten per sector (Bouw, Installatietechniek en Grond- Weg- en Waterbouw) een zo goed mogelijke ondersteuning vanuit 4PS kunnen verwachten.

Aangekomen in 2020 ...

... is de 4PS familie gegroeid dankzij de toevoeging van 4PS Belgium, met kantoren in Hasselt en Gent. Daarnaast hebben we Be-Sync bij de 4PS Group gevoegd. Hiermee groeide het totale aantal medewerkers van de 4PS Group over de 270!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wellicht kunnen wij jou een prachtige optie bieden! Vul hieronder jouw gegevens in en kom direct in contact met ons.

Vragen? Roxann Bloemendal helpt u verder!

Roxann Bloemendal

Talent Manager 4PS Group


  • Deel deze pagina: