4PS Construct: Dé ERP software voor de bouwnijverheid

ERP software 4PS Construct is een totaaloplossing voor de bouw, GWW en installatie. Gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het bouwproces is een continu proces, waar veel informatie wordt uitgewisseld en veel communicatie plaatsvindt tussen uw organisatie en de ontwerpende, opdrachtnemende en opdrachtgevende partij. Met 4PS Construct houdt u grip op uw bedrijfsprocessen.

Vraag uw demo aan

450+

klanten

7

internationale partners

320+

4PS professionals

5 voordelen van de ERP totaaloplossing 4PS Construct

 • Gebruiksvriendelijke totaaloplossing

  Bij 4PS houden we het simpel. En dat ziet u terug in onze oplossingen. Gestandaardiseerde ERP software voor de bouw die draait op het meest gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het ondersteunt uw proces in de voorbereiding, uitvoering én nazorg.

 • Alle processen volledig geïntegreerd

  4PS Construct biedt een compleet overzicht van bedrijfsprocessen. Een totaaloplossing met onder meer project management, calculatie en financiële administratie in één softwarepakket. En in datzelfde pakket maakt u ook nog eenvoudig  rapportages.

 • Altijd en overal beschikbaar in de cloud

  4PS Construct heeft een volledige cloud service. En dat heeft veel voordelen. Zo heeft u op telefoon, tablet en laptop real-time inzicht in uw gegevens. Overal ter wereld. Werkt u liever niet in de cloud? Geen probleem. Dan kiest u voor de on-premise variant.

 • De professionaliteit van Microsoft

  4PS Construct is volledig geïntegreerd met de standaard Microsoft-technologie. Wel zo betrouwbaar. Hier werken wereldwijd miljoenen mensen mee. Microsoft levert technologische innovatie en wij maken dit toepasbaar voor uw branche. Zo profiteert u altijd van de laatste ontwikkelingen en werkt u met de nieuwste software.

 • 4PS - IT Specialist voor de bouw, GWW en installatie

  4PS bestaat bijna 20 jaar. Al vanaf de eerste dag richten we ons specifiek op de bouw, installatie en GWW. Inmiddels zijn we al meer dan 350 klantimplementaties aan ervaring rijker. Met onze specialisatie en ervaring zorgen we ervoor dat uw implementatie van 4PS Construct een succes wordt.

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt. Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Partnerschap met Microsoft

Meer informatie

Meer weten over onze integrale totaaloplossing en diensten? Bekijk alle informatie hierover in onze brochure.

Whitevision

Wil je in 4PS Construct inkomende documenten digitaal goedkeuren én boeken op een efficiënte manier? Kies dan voor de oplossing van WhiteVision. Hiermee verwerk je elke inkoopfactuur, servicemelding, inkooporder, orderbevestiging, bestelbon of afleverbon eenvoudig en snel.

Hillstar

Rapportage naar een volgend niveau met Power BI? Hillstar levert een standaard oplossing voor 4PS Construct. Zo heeft u in korte tijd dashboards van en voor de volledige organisatie.

12Build

Door de 12Build integratie kan u projectgegevens vanuit Navision 4PS overnemen in 12Build Matchmaker inclusief alle bijbehorende inkoopacties en documenten.

2BA

Bij 2BA vindt u miljoenen technische producten binnen één centrale artikeldatabase. Dankzij de 2BA Unifeed koppeling in 4PS Construct heeft u nu vanuit 4PS Construct altijd en overal toegang tot miljoenen technische producten uit de centrale 2BA artikeldatabase.

Evidos

Een digitale handtekening op uw documenten door uw klanten zorgt voor efficiëntere processen, concurrentie voordeel en kansen voor nieuwe digitale businessmodellen.

Ketenstandaard Bouw en Techniek

Ketenstandaard is het platform dat twee standaards biedt voor het classificeren van technische producten (ETIM) en elektronische datacommunicatie (de DICO standaard) voor de bouw-, onderhouds- en installatiesector.

Idyn

Idyn heeft met het product Document Capture voor Dynamics NAV een complete oplossing voor scannen, filteren van data, registratie en opslag van alle inkoopdocumenten binnen het bedrijf.

2-Control

Met de autorisatiesoftware van 2-Control beschikt u over geavanceerd en vereenvoudigt autorisatiebeheer. U kunt de autorisaties inrichten tot op Veld- & Datasetniveau en met autorisatiemonitoring de kwaliteit analyseren.

KYP

KYP Project is een online communicatie- en planningstool. De koppeling samen met 4PS maakt het mogelijk om alle documenten, communicatie en betalingen te koppelen aan de KYP Project planning.

O - Prognose

Prognose biedt een integrale oplossing voor het optimaal beheren van vastgoed en installaties. Van het inspecteren en plannen van het onderhoud, het genereren van een duidelijk kostenoverzicht tot en het melden van storingen.

HB Software

HB Software maakt Management Informatie inzichtelijk met EXSION.

Mercash

Met Mercash integreert u uw Personeelsmanagement in Microsoft Dynamics NAV.

CTB

Verbeter uw bedrijfsprocessen met de HR- en Salaris-oplossingen van CTB.