4PS Construct: Dé ERP software voor de bouwnijverheid

ERP software 4PS Construct is een totaaloplossing voor de bouw, GWW en installatie. Gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het bouwproces is een continu proces, waar veel informatie wordt uitgewisseld en veel communicatie plaatsvindt tussen jouw organisatie en de ontwerpende, opdrachtnemende en opdrachtgevende partij. Met 4PS Construct houd je grip op de bedrijfsprocessen.

Vraag een demo aan

600+

klanten

5

internationale partners

320+

4PS professionals

5 voordelen van de ERP totaaloplossing 4PS Construct

 • Gebruiksvriendelijke totaaloplossing

  Bij 4PS houden we het simpel. En dat zie je terug in onze oplossingen. Gestandaardiseerde ERP software voor de bouw die draait op het meest gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het ondersteunt het proces in de voorbereiding, uitvoering én nazorg.

 • Alle processen volledig geïntegreerd

  4PS Construct biedt een compleet overzicht van bedrijfsprocessen. Een totaaloplossing met onder meer project management, calculatie en financiële administratie in één softwarepakket. En in datzelfde pakket maak je ook nog eenvoudig rapportages.

 • Altijd en overal beschikbaar in de cloud

  4PS Construct is een cloudoplossing. En dat heeft veel voordelen. Zo heb je met een internetverbinding via jouw telefoon, tablet en laptop altijd realtime inzicht in alle gegevens. Overal ter wereld.

 • De professionaliteit van Microsoft

  4PS Construct is volledig geïntegreerd met de standaard Microsoft-technologie. Wel zo betrouwbaar. Hier werken wereldwijd miljoenen mensen mee. Microsoft levert technologische innovatie en wij maken dit toepasbaar voor jouw branche. Zo profiteer je altijd van de laatste ontwikkelingen en werk je met de nieuwste software.

 • 4PS - digitaliseringspartner voor de bouw, GWW en installatie

  4PS bestaat bijna 20 jaar. Al vanaf de eerste dag richten we ons specifiek op de bouw, installatie en GWW. Inmiddels zijn we al meer dan 450 klantimplementaties aan ervaring rijker. Met onze specialisatie en ervaring zorgen we ervoor dat ook jouw implementatie van 4PS Construct een succes wordt.

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt. Als partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor jouw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we jou de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Partnerschap met Microsoft

Meer informatie

Meer weten over onze integrale totaaloplossing en diensten? Bekijk alle informatie in onze brochure.

Whitevision

Wil je in 4PS Construct inkomende documenten digitaal goedkeuren én boeken op een efficiënte manier? Kies dan voor de oplossing van Whitevision. Hiermee verwerk je elke inkoopfactuur, servicemelding, inkooporder, orderbevestiging, bestelbon of afleverbon eenvoudig en snel.

Dynamics Interim Solutions

Heb jij niet voldoende tijd of de juiste expertise in huis om te focussen op functioneel beheer van 4PS Construct? Onze partner Dynamics Interim Solutions (DIS) helpt je hierbij! Lees hier bij welke vraagstukken rondom functioneel beheer van 4PS Construct ze ook jou kunnen helpen.

9altitudes Business Analytics

Rapportage naar een volgend niveau met Power BI? 9altitudes Business Analytics levert een standaard oplossing voor 4PS Construct. Zo heb je in korte tijd dashboards van en voor de volledige organisatie.

12Build

Door de 12Build integratie kan je projectgegevens vanuit 4PS Construct overnemen in 12Build; inclusief alle bijbehorende inkoopacties en documenten.

2BA

Bij 2BA vind je miljoenen technische producten binnen één centrale artikeldatabase. Dankzij de 2BA Unifeed koppeling in 4PS Construct heb je nu vanuit 4PS Construct altijd en overal toegang tot miljoenen technische producten uit de centrale 2BA artikeldatabase.

Ketenstandaard Bouw en Techniek

Ketenstandaard is het platform dat twee standaarden biedt voor het classificeren van technische producten (ETIM) en elektronische datacommunicatie (de DICO standaard) voor de bouw-, onderhouds- en installatiesector.

Idyn

In samenwerking met idyn bieden wij een optimaal digitaal bankproces aan in 4PS Construct. idyn Direct Banking automatiseert handmatige handelingen en zorgt voor een veilige en efficiënte koppeling tussen 4PS Construct en jouw bank.

2-Control

Met de autorisatiesoftware van 2-Control beschik je over geavanceerd en vereenvoudigd autorisatiebeheer. Je kan de autorisaties inrichten tot op Veld- & Datasetniveau en met autorisatiemonitoring de kwaliteit analyseren.

O - Prognose

Prognose biedt een integrale oplossing voor het optimaal beheren van vastgoed en installaties. Van het inspecteren en plannen van het onderhoud, het genereren van een duidelijk kostenoverzicht tot en het melden van storingen.

Brink Software

Brink Software is de leverancier van onder andere calculatiesoftware Ibis Calculeren voor Bouw (voorheen IBIS-TRAD) en Ibis Calculeren voor Infra (voorheen GwwCalc). Veel bedrijven in de bouwbranche gebruiken deze calculatiesoftware voor het opstellen van kostenramingen en nauwkeurige werkbegrotingen. Dankzij de koppeling met 4PS Construct zie je deze calculaties ook in 4PS Construct.

HB Software

HB Software maakt Management Informatie inzichtelijk met EXSION.

Mercash

Met Mercash integreer je jouw Personeelsmanagement in Microsoft Dynamics Business Central.

Entrust

Met Ondertekenen.nl zorg je voor een digitale handtekening op documenten. Dit zorgt voor efficiëntere processen, concurrentie voordeel en kansen voor nieuwe digitale businessmodellen. Ondertekenen.nl is onderdeel van Entrust Netherlands B.V. (voorheen Evidos).

CTB

Verbeter jouw bedrijfsprocessen met de HR- en Salaris-oplossingen van CTB.