De Vries en Verburg

De Vries en Verburg wilde altijd en overal toegang tot alle real-time data, daarom maakten ze in 2017 de keuze voor de ERP-software 4PS Construct. Als tweede stap implementeerde ze ‘BIRDS voor 4PS Construct’ waardoor ze toegang kregen tot bijbehorende Power BI rapportages. De Vries en Verburg vertellen waarom zij hiervoor kozen.

 

Over De Vries en Verburg

Sinds de oprichting in 1986 zet De Vries en Verburg inmiddels €290 miljoen om in ontwikkeling, bouw, service & onderhoud en vastgoedbeleggingen. Dat doen ze met een team van ruim 200 betrokken en gedreven medewerkers.

De keuze voor 4PS Construct

Vanaf september 2017 gebruikt De Vries en Verburg 4PS Construct, een integrale softwareoplossing die alle primaire bedrijfsprocessen voor bedrijven in de bouw ondersteunt. Enkele jaren na de implementatie van 4PS Construct startte De Vries en Verburg met de implementatie van BIRDS, een gestandaardiseerde Microsoft Power BI omgeving voor het maken van rapportages in 4PS Construct. Daarvoor werkte het bedrijf met een klein boekhoudprogramma met heel veel maatwerkrapportages daaromheen. Veel Excel-werk, dat maakte het enorm foutgevoelig. In dit klantverhaal vertelt Ton van der Spek, Financieel Directeur bij De Vries en Verburg samen met zijn collega Jan Muit, Controller, hoe ze dit proces een stuk betrouwbaarder hebben gemaakt.

Lees het artikel

  • Deel dit artikel: