Materieel

Binnen jouw bedrijf heb jij te maken met verschillende uitdagingen voor jouw materieel. Een succesvol project vraagt om de juiste resources op de juiste tijd. Wij bieden je tools die ondersteunen bij het beheren van jouw materieel en een overzichtelijke planning van jouw resources op projecten.

Grafische Resource Planning

Breng materieel en mensen op het juiste moment samen

Voor een succesvol project heb jij de juiste resources op de juiste tijd nodig. Een goede planning is dan ook een onmisbaar onderdeel van jouw bedrijfsproces. De Grafische Resource Planning geeft je snel inzicht in de beschikbaarheid en bezetting van werknemers, onderaannemers en materieel.

Lees meer

Materieelbeheer

Efficiënt jouw materieel beheren

Binnen jouw bedrijf heb jij te maken met verschillende uitdagingen voor jouw materieel: waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten, zijn de keuringen in orde? De software voor materieelbeheer is een integraal onderdeel van 4PS Construct en speciaal ontwikkeld voor het beheren en gebruiken van jouw materieel.

Lees meer

Onderhoud van materieel

Houd jouw materieel in een goed werkende staat

Met 4PS Construct houd jij jouw materieel in een goed werkende staat om efficiënter te werken. Daarnaast heb jij minder kans op storingen en kan je downtime verminderen. Lees hier hoe onze software materieelonderhoud ondersteunt in jouw GWW-bedrijf.

Lees meer

4PS Materieel Portaal

Transparant en online materieelbeheer voor de bouwnijverheid

Materieel is een belangrijk onderdeel binnen ieder project. Uitvoerders zorgen ervoor dat het benodigde materieel op de juiste locatie aanwezig is. Een goede samenwerking met de materieeldienst is hierbij noodzakelijk, maar dat is helaas niet altijd eenvoudig. Miscommunicatie en onduidelijkheden leiden tot vertragingen en onverwachte kosten. Met het 4PS Materieel Portaal zorg jij voor een transparant en helder materieelproces.

Lees meer

Vaste activa

Optimaliseer jouw financiële boekhouding

Optimaliseer jouw financiële boekhouding met de Vaste Activa module van 4PS Construct. Verlaag kosten door verliespreventie en verbeter het onderhoud van apparatuur.

Lees meer

Projectkostentool

Doorbelasten naar projecten

Wil jij jouw kostentoewijzing naar een hoger niveau brengen? Dat kan met de projectkostenoplossing in 4PS Construct. Maak een nauwkeurige kostenrapportage en voorspelling door alle kosten aan een project te linken.

Lees meer

4PS API

Verbind 4PS Construct met jouw specialistische software

Je gebruikt 4PS Construct om grip te houden op alle primaire bedrijfsprocessen. Maar naast het ERP-pakket maken veel bedrijven ook gebruik van specialistische software, ook voor het beheren van hun materieel. Met de 4PS API zorg jij voor een verbinding tussen 4PS Construct en jouw specialistische software!

Lees meer

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor jouw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we jou de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.