Materieelbeheer

Binnen uw bedrijf heeft u te maken met verschillende uitdagingen voor uw materieel: waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten, zijn de keuringen in orde? De software voor materieelbeheer is een integraal onderdeel van 4PS Construct en speciaal ontwikkeld voor het beheren en gebruiken van uw materieel.

Efficiënt uw materieel beheren

Volledige controle en zichtbaarheid over uw materieel: beschikbaarheid, kosten, keuringsinformatie, onderhoud, inhuur en doorbelasting.

  • Logistieke en financiële ondersteuning

    Schaf materieel aan, leg inkoopkosten vast, registreer afschrijvingen, registreer technische gegevens en keuringen. Daarna kan het project of een klant het materieel digitaal aanvragen. De aanvraag wordt verwerkt, zodat u altijd een actueel voorraadoverzicht heeft in 4PS Construct. Aan de hand daarvan worden de kosten naar het project of de klant doorbelast.

  • Inspecties en reparaties

    Krijg direct inzicht in de keuringsinformatie van uw materieel. Daarnaast biedt 4PS een integratie met toonaangevende testapparatuur zoals Secutester en PAT.

  • Geschikt voor alle typen gebruikers

    Van de kleinere bouwbedrijven tot grote materieelverhuurbedrijven. 4PS is flexibel genoeg om uw bedrijf te ondersteunen.

Meer weten?

Krijg duidelijk overzicht in het beheer van uw materieel met 4PS – boek nu een demo!

VSM over de Materieel App

Volker Stevin Materieel is het materieelbedrijf binnen Volker Wessels voor de divisies infra. Zij leveren aan bouwprojecten, wegenbouwprojecten en boorprojecten.

Het proces van orderpicking hebben ze geoptimaliseerd door gebruik te gaan maken van de 4PS Materieel App. Hierdoor kunnen ze efficiënter materieel klaarzetten en hebben zij real-time informatie. Bekijk in de video wat VSM van de Materieel App vind en wat het ze oplevert.

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.