ERP-software voor installatiebedrijven

Met de steeds meer vooruitstrevende systemen voor verwarming, sanitair, verlichting en energiebeheer die gebruikt worden, is het belangrijk om consequent de belangrijkste financiële en operationele statistieken te evalueren. Zo neem je op het juiste moment de juiste beslissingen. Met de juiste ERP-software voor installatiebedrijven kan je in deze veeleisende markt efficiënter werken en de winstgevendheid vergroten.

Vraag een demo aan

450+

klanten

7

internationale partners

320+

4PS professionals

Voordelen software 4PS Construct voor installatiebedrijven

Eenvoudig integraal calculeren en artikelbeheer, beter inzicht in projecten en kostenrapportage.

  • Realtime controle over jouw installatieprojecten

    Altijd volledig inzicht in de status van projecten. Neem snel beslissingen om jouw kansen op een succesvol resultaat te maximaliseren. Onze geïntegreerde ERP softwareoplossing 4PS Construct voor installatiebedrijven helpt je controle te krijgen over alles wat de winstgevendheid van het project beïnvloedt.

  • Effectief alle resources beheren

    Het uitvoeren van service- en onderhoudstaken biedt zijn eigen unieke uitdagingen. Door middel van ERP software voor de installatiebranche leveren wij de zichtbaarheid die jij nodig hebt: van werkplanningen tot toewijzing van resources en van servicecontracten tot een grafisch planningsbord. Daarnaast heb je met onze Field Service App direct toegang tot bestelgegevens.

  • 4PS – een partner waar u op kunt bouwen

    We bestaan al bijna 20 jaar. Wij richten ons specifiek op de bouwnijverheid vanaf de eerste dag. Honderden implementaties bij klanten hebben al een schat aan ervaring waarvan we kunnen zeggen dat we de taal van de constructie spreken. We anticiperen op ontwikkelingen in uw sector en vertalen deze naar slimme, praktische toepassingen.

Breman over de BIM Bridge

Breman is een van de grote installatiebedrijven in Nederland. Al een lange tijd zijn zij bezig met BIM-projecten. Eerder voerden ze 3D-modellen nog in Excel lijstjes in. Nu gebruiken ze BIM Bridge van 4PS. De kracht van de BIM Bridge is dat zij hier veel meer informatie uithalen. Wat ze gebruiken voor de rest van het proces. Bekijk in deze video zij dankzij de BIM Bridge hun processen hebben verbeterd.

Lees meer over 4PS BIM Bridge

Whitepaper digitaliseren van uw bedrijfsprocessen in de installatietechniek

Digitaliseren is makkelijker gezegd dan gedaan. Het is niet in een dag geregeld en een digitale transitie heeft impact op de organisatie. Bij het digitaliseren van bedrijfsprocessen moet je verschillende stappen doorlopen. Waar moet je nu beginnen? In deze whitepaper nemen wij jou mee in de stappen van het digitalisatieproces.

Is jouw installatiebedrijf klaar om de volgende stap te zetten in digitalisering? Download de whitepaper en kom alles te weten over het digitaliseren van  bedrijfprocessen.

Download de whitepaper 

ERP-software 4PS Construct voor de installatiebranche

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloudservice gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt de bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer je automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Lees meer informatie over 4PS Construct

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor jouw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we jou de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Lees meer over de samenwerking tussen 4PS en Microsoft