Complete controle – van installatie tot onderhoud

Met de steeds meer vooruitstrevende systemen voor verwarming, sanitair, verlichting en energiebeheer die gebruikt worden, is het belangrijk om consequent de belangrijkste financiële en operationele statistieken te evalueren. Zo neemt u op het juiste moment de juiste beslissingen. Zodat u in deze veeleisende markt efficiënter wordt en uw winstgevendheid vergroot.

Brochure 4PS Construct

4PS voor de installatietechniek

Eenvoudig integraal calculeren en artikelbeheer, beter inzicht in projecten en kostenrapportage.

  • Real-time controle over uw projecten

    Altijd volledig inzicht in de status van uw projecten. Neem snel beslissingen om uw kansen op een succesvol resultaat te maximaliseren. Onze geïntegreerde oplossing 4PS Construct helpt u controle te krijgen over alles wat de winstgevendheid van het project beïnvloedt.

  • Effectief uw resources beheren

    Het uitvoeren van service- en onderhoudstaken biedt zijn eigen unieke uitdagingen. Wij leveren de zichtbaarheid die u nodig heeft: van werkplanningen tot toewijzing van resources en van servicecontracten tot een grafisch planningsbord. Daarnaast heeft u met onze Field Service App direct toegang tot bestelgegevens.

  • 4PS – een partner waar u op kunt bouwen

    We bestaan al bijna 20 jaar. Wij richten ons specifiek op de bouwnijverheid vanaf de eerste dag. Honderden implementaties bij klanten hebben al een schat aan ervaring waarvan we kunnen zeggen dat we de taal van de constructie spreken. We anticiperen op ontwikkelingen in uw sector en vertalen deze naar slimme, praktische toepassingen.

Breman over de BIM Bridge

Breman is een van de grote installatiebedrijven in Nederland. Al een lange tijd zijn zij bezig met BIM-projecten. Eerder voerden ze 3D-modellen nog in Excel lijstjes in. Nu gebruiken ze BIM Bridge van 4PS. De kracht van de BIM Bridge is dat zij hier veel meer informatie uithalen. Wat ze gebruiken voor de rest van het proces. Bekijk in deze video zij dankzij de BIM Bridge hun processen hebben verbeterd.

4PS BIM Bridge

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Over 4PS Construct

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Vragen? Floris helpt u verder!

Floris Wilod Versprille

Sales Manager