Van Tilburg Energie Design

Bij het binnenrijden van bedrijvenpark Hoogveld bij het Limburgse Horst springt het pand van Van Tilburg Energie Design direct in het oog. Het in eigen beheer ontworpen en gebouwde bedrijfspand kenmerkt zich namelijk door uitzonderlijk lage exploitatiekosten en staat daarmee model voor de innovatieve bedrijfsfilosofie van Van Tilburg. Controller Anouk van Tilburg legt uit waarom Microsoft Dynamics NAV 4PS Construct sinds 1 januari 2015 wordt ingezet om daar verder handen en voeten aan te geven.

Logo van Tilburg

 

 

 

Stappen zetten op het gebied van automatisering

Van Tilburg Energie Design begon in 1992 als een klein familiebedrijf. In de 25 jaar daarna heeft het bedrijf zich sterk ontwikkeld. In eerste instantie lag de focus volledig op installatietechniek, inmiddels doet het bedrijf veel meer en ligt de focus ook op het bouwen en behouden van een gezonde omgeving.

Controller Anouk van Tilburg vond dat als het bedrijf technisch innoverend wilde zijn, ze ook op het gebied van automatisering een paar flinke stappen voorwaarts moesten maken. In het selectietraject dat volgde, bleven uiteindelijk drie kandidaten over: hun oude leverancier die inmiddels met een upgrade was gekomen, een tweede partij die al snel afviel, en 4PS. De keus was snel gemaakt, en sinds 1 januari 2015 werkt het bedrijf met 4PS Construct.

Wil jij weten waarom Van Tilburg Energie Design voor 4PS koos? In dit artikel vertelt Anouk van Tilburg over de keuze. Ze deelt ook wat de ervaringen tot nu toe met het systeem zijn.

Lees het hele artikel

  • Deel dit artikel: