Kopersbegeleiding

De woningbouwsector heeft naast de standaardfunctionaliteit specifieke eisen. Beheer eenvoudig uw woningbouwproces en zorg voor een positieve samenwerking met uw klanten.

HOMECTRL

Alle communicatie in 1 online omgeving

Haal het maximale uit projecten: laat alle aspecten van het kopersbegeleiding proces samenkomen op 1 online platform. Presenteer hier uw nieuwbouwproject, laat de koper zijn woonwensen doorgeven en verleen ook na realisatie van een project diensten voor service en onderhoud. HOOMCTRL is beschikbaar voor kopers, koperbegeleiders, ontwikkelaars, makelaars en onderaannemers. En naadloos geïntegreerd met 4PS Construct.

Lees meer

Koperbeheer

Stroomlijn uw koperbeheer proces

Koperbeheer bevat het hele proces rondom koperopties: van aanbieden tot en met facturatie. Hiermee krijgt u van begin tot eind grip op alle informatie van een koper, de bouwnummers en meerwerkopties. Het budget wordt meteen bijgewerkt bij opdracht van meerwerkopties, zodat de werkvoorbereiding de benodigde materialen en mensen kan reserveren. Koperbeheer is eenvoudig uit te breiden met onze oplossing voor online kopersbegeleiding: HOOMCTRL.

Lees meer

Klachtenbeheer

Krijg overzicht in klachten en opleverpunten

Tijdens de uitvoering van een project of na de oplevering kunnen er door betrokken partijen klachten of opleverpunten worden gemeld. In de module klachtenbeheer zijn deze vast te leggen en te volgen. Er is vanuit het nazorg team eenvoudig inzicht in alle relevante informatie van een project. Waarbij rekening wordt gehouden met oplostijden, garanties en andere bijzonderheden. Ook is uitgebreide analyse mogelijk.

Lees meer

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.