Kopersbegeleiding

De woningbouwsector heeft naast de standaardfunctionaliteit specifieke eisen. Beheer eenvoudig uw woningbouwproces en zorg voor een positieve samenwerking met uw klanten.

HOOMCTRL

Alle communicatie in 1 online omgeving

Laat alle aspecten van het proces van kopersbegeleiding samenkomen op 1 online platform en haal het maximale uit projecten. Beschikbaar voor kopers, koperbegeleiders, ontwikkelaars, makelaars en onderaannemers. Volledig geïntegreerd met 4PS Construct.

Lees meer

Koperbeheer (basisonderdeel 4PS Construct)

Stroomlijn uw koperbeheer proces

Van begin tot eind grip op alle informatie van een koper, de bouwnummers en meerwerkopties. Bepaal woningtypen, stel extra koperopties en bijbehorende kosten samen en registreer perceelnummers en koperinformatie.

Lees meer

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.