Met dé kopersbegeleiding software Homectrl beheert u alles vanuit één platform

Bij de start van een nieuwbouwproject, wilt u natuurlijk graag alle informatie delen met uw (potentiële)
kopers. Hoe communiceert u eenvoudig met potentiële kopers en hoe houdt u alle informatie over
uw projecten voor u en uw kopers overzichtelijk en beheersbaar? Met de software Homectrl is alles rondom kopersbegeleiding aan elkaar gekoppeld. Het hele proces van verkoop tot nazorg beheert u op slechts één platform. Zo haalt u het maximale uit uw projecten en kunt u effectief en foutloos uw projecten bewaken.

Vraag een demo aan

Alle communicatie rond kopersbegeleiding in één online omgeving

 • Uw nieuwbouwproject aantrekkelijk gepresenteerd

  Op Homectrl communiceert u snel en eenvoudig met stakeholders. U beheert en publiceert uw eigen projectwebsite zodat u nieuwe leads direct ziet binnenkomen. Deel daarnaast gemakkelijk video’s, foto’s, downloads, een interactieve kavelkaart en een woningconfigurator. Zo krijgt elke bezoeker een duidelijk en aantrekkelijk overzicht van het nieuwbouwproject en kunt u een optimale kopersbegeleiding aanbieden.

 • Optimale begeleiding meer- en minderwerk

  Bij de koop van een woning speelt meer- en minderwerk een belangrijke rol. Homectrl is dé plek waar de koper zijn specifieke woonwensen door kan geven. De koper logt eenvoudig in op zijn persoonlijke portaal, maakt daar zijn keuzes, plant zijn afspraken in en heeft toegang tot zijn digitale dossier waarin alle communicatie en lijsten van het hele proces terug te vinden zijn.

 • Ook na oplevering betrokken

  Met de nazorgmodule heeft u na realisatie van een project de mogelijkheid om diensten te verlenen in het kader van service en onderhoud. Dit heeft verschillende voordelen: u ontvangt eerder een melding van opleverpunten die u sneller kunt oppakken, één vaste plek voor alle meldingen én inzicht in de status van iedere melding.

 • Naadloze integratie 4PS Construct

  Door de integratie met 4PS Construct bent u ervan verzekerd dat Homectrl de gegevens in 4PS Construct continu update. Dit zorgt ervoor dat alle betrokken partijen altijd over dezelfde actuele informatie en documentatie beschikken. Dit levert een enorme tijdswinst op.

Verschillende modules in Homectrl

In Homectrl kunt u gebruik maken van vier verschillende modules: Projecten Presentatie, Verkoop, Realisatie en Service & Nazorg.

Projecten Presentatie

In de Projecten Presentatie module in Homectrl maakt u via uw eigen projectwebsite een ideale presentatie van uw projecten. Op deze site deelt u alle foto’s en documenten en kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor hun droomhuis.

Verkoopmodule

Met de verkoopmodule van Homectrl heeft u in een overzichtelijk dashboard direct zicht op alle verkoopstanden van uw projecten. De module geeft ook toegang tot de belangrijke verkoopstukken en de mogelijkheid om nieuws, de projectagen­da en fotogalerij up-to-date te houden.

Realisatiemodule

In de Realisatiemodule kunnen kopers keuzes maken voor meer- en minderwerk, hun agenda inzien en hebben ze toegang tot hun persoonlijke dossier. Daar­naast volgen ze de bouw van hun huis op de voet via de fotogalerij en de nieuwsberichten.

Service & nazorg module

Na de oplevering van een nieuwbouwpro­ject kunt u in de Service & nazorg module punten melden die nog aandacht vragen. De uitvoerder kan op basis van dit overzicht meldingen eenvoudig inplannen bij de juiste medewerker/onderaannemer.

Roosdom Tijhuis over Homectrl

Roosdom Tijhuis was op zoek naar een tool waarin alle informatie voor de kopers –  vanaf de allereerste interesse tot in de laatste servicemelding – beschikbaar staat. Daarnaast zochten ze een tool waar ze vragen in kunnen stellen en na oplevering op terug kunnen grijpen.

Adjunt Directeur Joop Jansen vertelt waarom zij gekozen hebben voor Homectrl en over de voordelen hiervan. ‘Het product is gebruiksvriendelijk, ziet er fraai uit en je kan eenvoudig informatie uit 4PS Construct overhalen naar Homectrl en het weer terugschieten”.

Lees meer

Meer weten?

Verbeter de communicatie met alle betrokkenen rondom kopersbegeleiding met Homectrl van 4PS – vraag nu een demo aan!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.