Over 4PS

4PS maakt, implementeert en onderhoudt de beste standaard software voor de bouw, GWW en installatietechniek. Met meer dan 320 professionals werken we dagelijks aan toepassingen die onderscheidend zijn voor onze 450 klanten over de hele wereld.

320+

4PS professionals

30%

groei in personeel

+44

eNPS score

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloudservice gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt de bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer je automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer over 4PS Construct

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor jouw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we jou de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

4PS over de hele wereld

Samen met onze 5 internationale partners voorzien we wereldwijd gebruikers van onze software oplossing 4PS Construct. We bieden alle ondersteuning die bedrijven nodig hebben om te groeien en succesvol te zijn.

Kibrom Wenden - Teamlead Support

Als teamleider vind ik de afwisseling leuk. Het vinden van een balans tussen alle belanghebbenden blijft een uitdagende, maar leuke taak.

Bianca de Bruin - Global Marketing Manager

Als manager marketing ben ik binnen onze internationale organisatie 4PS verantwoordelijk voor de strategie en maak de vertaalslag naar de praktijk. Daarbij heb ik een bevlogen team van marketing- en communicatiespecialisten om mij heen. Samen zetten we onze bedrijfssoftware 4PS Construct vanuit onze kantoren in Nederland, Duitsland, België en UK op de kaart binnen de branches Bouw, Installatietechniek en GWW, wereldwijd!

Arjan Rustenhoven - HR Manager

HRM heeft een belangrijke rol om de ontwikkeling van 4PS te faciliteren en de groei te borgen. Ik proef en ervaar iedere dag het ondernemerschap dat hierbij komt kijken. Dat geeft mij energie!

Johan Bakker - Directie 4PS Group

Ik krijg er energie van om te zien hoe onze klanten efficiënter kunnen werken, zowel op kantoor als buiten op de bouwplaats, met gebruikmaking van onze software. Dat doen we met een ontzettend leuk team aan mensen. Plezier in het werk vind ik daarom ook erg belangrijk!

Martine - Financial Officer

Als Financial Officer bij 4PS zijn er door de continue ontwikkelingen altijd genoeg leuke uitdagingen om de cijfers, bijbehorende rapportages en financiële processen up-to-date te houden. Gaaf om hieraan te kunnen bijdragen!

Floris Wilod Versprille - Sales Manager

Iedere Business Unit kent zijn eigen trends en innovaties, maar ook zijn eigen vragen. We kijken samen met de klant en verschillende afdelingen binnen 4PS welke functionaliteiten er nodig zijn om een zo goed mogelijke toepassing van ons product te kunnen bieden.

Erwin Heijne - Account Manager

4PS zet klantgeluk voorop, waardoor relatiemanagement erg belangrijk is. Onze collega's willen weten tegen welke problemen een klant aanloopt, zodat zij kunnen meedenken in oplossingen. Een soort relatiedirigent eigenlijk, zodat het team de toon speelt die gevraagd wordt.

Pieter Elzinga - Developer WEB team

Releases, supportmeldingen of nieuwe functionaliteit; Ik moet elke dag prioriteren en met het team nadenken over oplossingen en nieuwe ontwikkelingen. 4PS biedt genoeg ruimte en afwisseling om te excelleren op dingen waar je goed in bent. Dat motiveert mij enorm!

Morgen weer net iets beter dan vandaag

Onze missie? De wereldwijde bouw, installatie en GWW verbeteren met innovatieve business software.

Vragen? Rosa helpt je verder!

Rosa Bannink

Lead Corporate Recruiter


  • Deel deze pagina: