Over 4PS

4PS maakt, implementeert en onderhoudt de beste standaard software voor de bouw, GWW en installatietechniek. Met meer dan 240 professionals werken we dagelijks aan toepassingen die onderscheidend zijn voor onze 350 klanten over de hele wereld.

250+

4PS professionals

30%

groei in personeel

+44

eNPS score

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer over 4PS Construct

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

4PS over de hele wereld

Samen met onze 6 internationale partners voorzien we wereldwijd gebruikers van onze software oplossing 4PS Construct. We bieden alle ondersteuning die bedrijven nodig hebben om te groeien en succesvol te zijn.

Arjan Rustenhoven - HR Manager

HRM heeft een belangrijke rol om de ontwikkeling van 4PS te faciliteren en de groei te borgen. Ik proef en ervaar iedere dag het ondernemerschap dat hierbij komt kijken. Dat geeft mij energie!

Hilde Mensvoort - Support Consultant

Geen dag is hetzelfde. Het contact met de klanten en het analyseren en oplossen van problemen vind ik geweldig om te doen. 4PS ervaar ik als een familie-gerichte organisatie, erg fijn!

Johan Bakker - Business Unit Manager Bouw

Als lid van het Sales-team kom ik dagelijks over de vloer bij bouwbedrijven in NL. Daarnaast ben ik betrokken bij 4PS International. Een uitdagende job binnen een enthousiast team en een groeiende organisatie!

Anneloes Leppers - Marketeer

Als Marketeer ben ik onder meer verantwoordelijk voor de organisatie van evenementen en de interne- en externe communicatie. Een veelzijdige baan die ik met veel plezier uitvoer!

Ido van Genderen - Functioneel Consultant

Mijn werk bestaat uit aansluiten bij de wensen van de klant en het geven van deskundig advies. Als het lukt om klanten met onze ervaring, kennis én ons pakket een stapje verder te helpen, dan levert mij dat energie op!

Dirk-Jan Nieuwenhuizen - Developer

Bouwen aan software voor onze klanten vind ik geweldig om te doen. Vooral als het onze klanten helpt hun dagelijkse processen makkelijker en leuker te maken. Het realiseren van innovaties die iedereen doen verbazen, geeft me een kick!

Sven Koppens - Tester

Als Tester ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Een afwisselende functie waarbij oog voor detail erg belangrijk is!

Jan Nieuwenhuizen - Director Operations

Ik heb letterlijk een wereldbaan. Partners in diverse landen over de wereld helpen groeien. Veel leerzame, leuke contacten met andere culturen én een fantastisch en gezellig team bij 4PS!

Morgen weer net iets beter dan vandaag

Onze missie? De wereldwijde bouw, installatie en GWW verbeteren met innovatieve business software.

  • Je hart volgen

    Daar waar je hart ligt, ontstaat energie. De intrinsieke gedrevenheid om jezelf te blijven verbeteren, niets dan kwaliteit te leveren, klanten positief te verrassen en een feestje te maken van de dingen die je doet. Elk hart is uniek, daar zijn we van overtuigd. Elk hart op de goede plek, daar gaan we voor.

  • Verdiepen

    Wij zijn nieuwsgierig naar onze klanten, hun wereld en vraagstukken. Zodat we hun taal spreken, actief mee kunnen denken en hen kunnen inspireren met een uitgesproken visie. Daarnaast zijn wij constant op de hoogte van de meest actuele technologie om oplossingen te vinden. Wij zijn leergierig en willen onze kennis blijven verbreden en verdiepen.

  • Vernieuwen

    Vernieuwen kan je alleen als je een stapje harder loopt, als je goed om je heen én vooruit kijkt naar trends en ideeën, maar ook zelf het initiatief neemt om er werk van te maken. Dat vereist een open mind en het lef om buiten bestaande kaders te denken, fouten te durven maken en hiervan te leren. Zo blijven wij vernieuwen, met de focus op verbeteren.

Vragen? Roxann helpt je verder!

Roxann Bloemendal

International Recruiter 4PS Group