Service & Onderhoud

Samen met klanten en (keten)partners staat u voor de uitdaging om met elkaar duurzame maatschappelijke opgaven te bereiken. Goede communicatie in uw samenwerking is dan een must. Wij helpen u duidelijk met stakeholders te communiceren in processen en zo verwachtingen te managen.

Module: Service en Onderhoud

Volledige controle over de voortgang van werkzaamheden

Op zoek naar ondersteuning voor preventief en correctief onderhoud? De module Service & Onderhoud in 4PS Construct is een eenvoudige voortgangsbewaking en aansturing voor de binnendienst.

Lees meer

Grafische Resource Planning

Breng materieel en mensen op het juiste moment samen

Werkt u voornamelijk op service- en onderhoudswerkzaamheden en wilt u kort cyclische taken inplannen? Dan maakt u gebruik van de functionaliteit: serviceorders in de 4PS Grafische Resource Planning. Deze functionaliteit is geschikt voor het inplannen van relatief eenvoudige service- en onderhoudsklussen.

Lees meer

Grofplanning

Krijg inzicht in de lange termijn capaciteitsplanning van uw bedrijf.

Heeft u behoefte aan inzicht in de lange termijn capaciteitsplanning van uw bedrijf? Waarbij u rekening kunt houden met nieuwe opdrachten, projecten in uitvoering én service- en onderhoudswerkzaamheden. Met als doel tijdig te kunnen bijsturen om onderbezetting of overcapaciteit te voorkomen. Gebruik dan de Grofplanning binnen 4PS Construct.

Lees meer

4PS Buitendienst App

Verbind kantoor met de buitendienst

Met de 4PS Buitendienst App regelt uw buitendienstmedewerker efficiënt alle administratieve werkzaamheden voor zijn klussen. Daarnaast kan hij altijd de benodigde informatie raadplegen.

Lees meer

4PS Control

Communicatie met ketenpartners

Met Control deelt u informatie, documentatie en functionaliteit uit 4PS Construct met uw klanten/partners. Zo houdt u informatiestromen overzichtelijk en werkt u efficiënter en prettiger samen. Samenwerken was nog nooit zo makkelijk.

Lees meer

Homectrl

Alle communicatie in 1 online omgeving

Op het online platform Homectrl in 4PS Construct brengt u alle informatie en communicatie rondom kopersbegeleiding samen op één platform. Homectrl
is toegankelijk voor uw kopers, koperbegeleiders, ontwikkelaars, makelaars en onderaannemers. Presenteer uw projecten met aantrekkelijke foto’s en brochures, beheer uw verkoop én communiceer met potentiële kopers. Homectrl is naadloos geïntegreerd met 4PS Construct.

Lees meer

Rapportagemogelijkheden

Overzicht over uw service- & onderhoudswerkzaamheden

Krijg inzicht in uw gegevens met meerdere geïntegreerde standaardrapporten als onderdeel van 4PS of Power BI. Zo heeft u al uw belangrijkste statistieken op één plek. Verbeter uw rapportages met 4PS Construct.

Lees meer

4PS API

Verbind 4PS Construct met uw specialistische software

U gebruikt 4PS Construct om grip te houden op alle primaire bedrijfsprocessen. Maar naast het ERP-pakket maken veel bedrijven ook gebruik van specialistische software om medewerkers te ondersteunen bij het service & onderhoudsproces. Met de 4PS API zorgt u voor een verbinding tussen 4PS Construct en deze software!

Lees meer

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.