Service & Onderhoud

Samen met klanten en (keten)partners staat u voor de uitdaging om met elkaar duurzame maatschappelijke opgaven te bereiken. Goede communicatie in uw samenwerking is dan een must. Wij helpen u duidelijk met stakeholders te communiceren in processen en zo verwachtingen te managen.

Service & Onderhoud (aanvullend onderdeel 4PS Construct)

Volledige controle over de voortgang van werkzaamheden

Op zoek naar ondersteuning voor preventief en correctief onderhoud? De module Service & Onderhoud in 4PS Construct is een eenvoudige voortgangsbewaking en aansturing voor de binnendienst.

Lees meer

BIM Bridge (aanvullend onderdeel 4PS Construct)

Bruggen bouwen naar een betere samenwerking

In het bouw informatie model (BIM) komt alle projectgerelateerde informatie samen op één plek. Zo kunnen alle betrokken partijen efficiënt samenwerken in de realisatie van een project. De meeste BIM-modellen staan los van een ERP-oplossing, wat kan resulteren in fouten en faalkosten. Onze BIM Bridge gebruikt informatie uit 4PS Construct in het BIM-model en levert gecentraliseerde projectgegevens in de cloud.

Lees meer

Buitendienst app (aanvullend onderdeel 4PS Construct)

Krijg snel inzicht in uw werkzaamheden met de 4PS Buitendienst App

Met de buitendienst app regelt uw buitendienstmedewerker efficiënt alle administratieve werkzaamheden voor serviceopdrachten, projectopdrachten, urenverantwoording én voorraadbeheer.

Lees meer

4PS Control (aanvullend product)

Efficiënte communicatie met klanten en partners

Met Control deelt u informatie, documentatie en functionaliteit uit 4PS Construct met uw klanten/partners. Zo houdt u informatiestromen overzichtelijk en werkt u efficiënter en prettiger samen. Samenwerken was nog nooit zo makkelijk.

Lees meer

Grafische Resource Planning (aanvullend onderdeel 4PS Construct)

Breng materieel en mensen op het juiste moment samen

Voor een succesvol project heeft u de juiste resources op de juiste tijd nodig. Een goede planning is dan ook een onmisbaar onderdeel van uw bedrijfsproces. De Grafische Resource Planning geeft u snel inzicht in de beschikbaarheid en bezetting van werknemers, onderaannemers en materieel.

Lees meer

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.