Service & Onderhoud

Samen met klanten en (keten)partners staat u voor de uitdaging om met elkaar duurzame maatschappelijke opgaven te bereiken. Goede communicatie in uw samenwerking is dan een must. Wij helpen u duidelijk met stakeholders te communiceren in processen en zo verwachtingen te managen.

Alle communicatie in 1 online omgeving

Met HOOMCTRL is alles rondom kopersbegeleiding aan elkaar gekoppeld. Het hele proces van verkoop tot nazorg beheert u op slechts 1 platform. Zo haalt u het maximale uit uw projecten en kunt u effectief en foutloos uw projecten bewaken. HOOMCTRL is beschikbaar voor kopers, koperbegeleiders, ontwikkelaars, makelaars en onderaannemers en volledig geïntegreerd met 4PS Construct.

Lees meer

Service & Onderhoud

Volledige controle over de voortgang van werkzaamheden

Op zoek naar ondersteuning voor preventief en correctief onderhoud? De module Service & Onderhoud in 4PS Construct is een eenvoudige voortgangsbewaking en aansturing voor de binnendienst.

Lees meer

Buitendienst app

Krijg snel inzicht in uw werkzaamheden met de 4PS Buitendienst App

Met de buitendienst app regelt uw buitendienstmedewerker efficiënt alle administratieve werkzaamheden voor service- en onderhoudsklussen.

Lees meer

4PS Control

Efficiënte communicatie met klanten en partners

Met Control deelt u informatie, documentatie en functionaliteit uit 4PS Construct met uw klanten/partners. Zo houdt u informatiestromen overzichtelijk en werkt u efficiënter en prettiger samen. Samenwerken was nog nooit zo makkelijk.

Lees meer

Grafische Resource Planning

Breng materieel en mensen op het juiste moment samen

Voor een succesvol project heeft u de juiste resources op de juiste tijd nodig. Een goede planning is dan ook een onmisbaar onderdeel van uw bedrijfsproces. De Grafische Resource Planning geeft u snel inzicht in de beschikbaarheid en bezetting van werknemers, onderaannemers en materieel.

Lees meer

Servicecontracten

Digitaliseer uw systeem voor een gestroomlijnd proces en meer efficiëntie

Het omgaan met veel servicecontracten en het plannen van ad hoc, preventief of gepland onderhoud is moeilijk op papier of in spreadsheets bij te houden en te volgen. Bovendien is het gemakkelijk om iets te missen of te vergeten. Digitaliseer uw systeem en maak gebruik van servicecontracten in 4PS Construct voor een gestroomlijnd proces en meer efficiëntie.

Lees meer

Objectenbeheer

Beheer en registreer al uw objecten op uw servicelocaties

Met 4PS Construct kunt u alle objecten op uw servicelocaties registreren en actie ondernemen voor preventief en ook reactief onderhoud. Dit bespaart u tijd, geld, maakt u efficiënter en verhoogt de klanttevredenheid.

Lees meer

Onderaannemersportaal

Verbeter de communicatie met uw onderaannemers met 4PS Control

Goede communicatie met onderaannemers is een must. Met 4PS Control communiceert u in processen duidelijk met elkaar en managet u elkaars verwachtingen.

Lees meer

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.