Service & Onderhoud

Bij het uitvoeren service en onderhoud werk je vaak nauw samen met onderaannemers, woningcorporaties of bewoners. Een goede communicatie in jouw samenwerking is dan een must. Wij helpen met software voor service en onderhoud bij het optimaliseren van het volledige proces. Onze verschillende software oplossingen voor service en onderhoud ondersteunen jou bijvoorbeeld bij duidelijk communiceren met stakeholders en samenwerken met ketenpartners.

Module: Service en Onderhoud

Volledige controle over de voortgang van werkzaamheden

Op zoek naar ondersteuning voor preventief en correctief onderhoud? De software module Service & Onderhoud in 4PS Construct is een eenvoudige voortgangsbewaking en aansturing voor de binnendienst.

Lees meer

Grafische Resource Planning

Breng materieel en mensen op het juiste moment samen

Werk jij voornamelijk op service- en onderhoudswerkzaamheden en wil je kort cyclische taken inplannen? Dan maak je gebruik van de functionaliteit: serviceorders in de 4PS Grafische Resource Planning. Deze functionaliteit is geschikt voor het inplannen van relatief eenvoudige service- en onderhoudsklussen.

Lees meer

Grofplanning

Krijg inzicht in de lange termijn capaciteitsplanning van jouw bedrijf.

Heb jij behoefte aan inzicht in de lange termijn capaciteitsplanning van jouw bedrijf? Benieuwd waarmee je rekening mee moet houden bij het inplannen van  nieuwe opdrachten, projecten in uitvoering én service- en onderhoudswerkzaamheden? Gebruik dan de Grofplanning binnen 4PS Construct. Deze aanvullende planning software ondersteunt jouw service en onderhoudsproces en maakt plannen een stuk eenvoudiger.

Lees meer

4PS Buitendienst App

Verbind kantoor met de buitendienst

Met de 4PS Buitendienst App regelt jouw buitendienstmedewerker efficiënt alle administratieve werkzaamheden voor zijn klussen. Daarnaast kan hij altijd de benodigde informatie raadplegen.

Lees meer

4PS Control

Communicatie met ketenpartners

Met 4PS Control deel jij informatie, documentatie en functionaliteit uit 4PS Construct met jouw klanten/partners. Zo houd je informatiestromen overzichtelijk en werk je efficiënter en prettiger samen. Samenwerken was nog nooit zo makkelijk.

Lees meer

Homectrl

Alle communicatie in één online omgeving

Op het online platform HomeCTRL in 4PS Construct breng jij alle informatie en communicatie rondom kopersbegeleiding samen op één platform. HomeCTRL is toegankelijk voor jouw kopers, koperbegeleiders, ontwikkelaars, makelaars en onderaannemers. Presenteer jouw projecten met aantrekkelijke foto’s en brochures, beheer jouw verkoop én communiceer met potentiële kopers. HomeCTRL is naadloos geïntegreerd met 4PS Construct.

Lees meer

Mutatieonderhoud App (MOA)

Digitaliseer je mutatieproces

Verbeter het tijdrovende mutatieonderhoudproces met deze handige digitale tool van 4PS. Met de app registreer je snel en eenvoudig gebreken in de woning en deze komen direct in 4PS Construct terecht. Minder administratie, geen papieren opnames die zoekraken of een onleesbaar zijn en minder faalkosten: klinkt goed, toch? Met de 4PS Mutatieonderhoud App (MOA) wordt het mogelijk!

Lees meer

Rapportagemogelijkheden

Overzicht over jouw service- & onderhoudswerkzaamheden

Krijg inzicht in jouw gegevens met meerdere geïntegreerde standaardrapporten als onderdeel van 4PS of Power BI. Zo heb jij al jouw belangrijkste statistieken op één plek. Verbeter jouw rapportages met 4PS Construct met deze aanvullende software voor Service en Onderhoud.

Lees meer

4PS API

Verbind 4PS Construct met jouw specialistische software

Je gebruikt 4PS Construct om grip te houden op alle primaire bedrijfsprocessen. Maar naast het ERP-pakket maken veel bedrijven ook gebruik van specialistische software voor service en onderhoud. Met de 4PS API zorg jij voor een verbinding tussen 4PS Construct en deze specialistische software!

Lees meer

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor jouw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we jou de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.