Communicatie met ketenpartners

Samen met klanten en (keten)partners staat u voor de uitdaging om met elkaar duurzame maatschappelijke opgaven te bereiken. Goede communicatie in uw samenwerking is dan een must. Dankzij het communicatie portaal 4PS Control communiceert u in processen duidelijk met elkaar en managet u elkaars verwachtingen.

Voordelen van een communicatieplatform

Deel informatie, documentatie en functionaliteit uit 4PS Construct met uw klanten/partners. Zo houdt u informatiestromen overzichtelijk en werkt u efficiënter en prettiger samen.

  • Informatie delen en ontvangen

    In 4PS Control heeft u de mogelijkheid om samen te werken met ketenpartners op het gebied van onder andere service & onderhoud, projecten en documentbeheer. Dat betekent niet alleen informatie delen, maar ook input ontvangen. Bijvoorbeeld uw klant die een melding aanmaakt

  • Persoonlijk, herkenbaar en beheersbaar

    U kunt elke klant/partner een eigen portaal aanbieden met de gewenste look & feel. Waarin u bepaalt waar uw klant/partner wel en geen inzicht in heeft. Zowel op gebied van huisstijl, maar ook gebruikers-machtigingen. Zo heeft elke klant/partner zijn unieke en op maat gemaakte portaal en houdt u de controle op het totaalplaatje.

  • Real-time inzicht

    4PS Control is een volledige cloud service. En dat heeft veel voordelen. Zo heeft u op elk device real-time inzicht in uw processen. Overal ter wereld.

Hoe werkt 4PS Control?

4PS Control is een portaal dat u gebruikt om te communiceren met klanten en partners. Zij kunnen hier bijvoorbeeld storingen en schades melden, die u vervolgens binnenkrijgt. In deze video verteld Dinnyq over hoe zij het gebruik van 4PS Control ervaren en wat voor voordelen het met zich mee brengt.

Verbeter de communicatie met uw klanten en ketenpartners

Als service en onderhoud verlenend bedrijf krijgt u waarschijnlijk te maken met problemen bij klanten of meldingen die snel opgelost moeten worden. Met 4PS Control communiceert u eenvoudig met uw klanten en ketenpartners. In het portaal dienen klanten of ketenpartners een melding in die u vervolgens binnenkrijgt. Vervolgens handelt u de servicemelding op een gemakkelijke en eenduidige manier af.

Efficiënte communicatie met uw onderaannemer

Werkt u veel samen met onderaannemers? 4PS Control is een handig portaal om te communiceren met onderaannemers en om verwachtingen te managen. U kiest zelf welke informatie de onderaannemer te zien krijgt. Deel diverse documenten  zoals werk- en inkooporders of e-mailnotificaties met foto’s, contact- en locatiegegevens, zodat de onderaannemer voorbereid op de klus aankomt. De onderaannemer kan vervolgens zelf de werkorder in 4PS Control bewerken.

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Lees meer informatie over 4PS Construct

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Lees meer over de samenwerking tussen 4PS en Microsoft