Partner Microsoft

4PS is al jaren partner van Microsoft en dit partnerschap is dan ook erg belangrijk. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Zo staat 4PS bekend als Gold Partner van Microsoft en behoort 4PS tevens tot de Inner Circle van Microsoft.

Microsoft ERP partner

Als Microsoft partner zijn we altijd up-to-date

  • Microsoft Gold Partner

    4PS is Triple Gold Partner van Microsoft, wat betekent dat wij op drie verschillende vlakken een gold partnership hebben. Namelijk het Cloud Platform, Enterprise Resource Planning en Application Development. Dit houdt in dat 4PS nauw samenwerkt met Microsoft, en dat wij aan de hoogste normen van Microsoft voldoen.

  • Inner Circle

    4PS behoort tevens tot de Inner Circle van Microsoft. Dit is een zeer selecte en internationale club van IT-bedrijven. Hiermee behoort 4PS tot de wereldwijde top 1% van Microsoft Business Application-partners. Leden van de Inner Circle worden gekozen op basis van hun bedrijfsprestaties, het ontwikkelen van innovatieve oplossingen en hun focus op digitale transformatie.

  • Strategisch ISV Microsoft Partner

    Als strategisch ISV Microsoft partner heeft 4PS als één van de eersten een cloud-based embed app ontwikkeld, waardoor onze oplossing 4PS Construct geschikt is voor de cloud. In deze video vertelt Wim Jansen, partner 4PS, over de samenwerking met Microsoft en hij deelt zijn visie op Business Central en het belang van de cloud.

Business Software 4PS Construct

Bij 4PS houden we het simpel. En dat zie je terug in onze oplossingen. Gestandaardiseerde software die draait op het meest gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige platform van dit moment: Het ERP systeem Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het ondersteunt jouw proces in de voorbereiding, uitvoering én nazorg.

Lees meer over 4PS Construct

4 voordelen van een ERP-totaaloplossing

Een ERP-totaaloplossing biedt ondersteuning voor alle primaire bedrijfsprocessen. Door te kiezen voor een ERP-oplossing speciaal voor jouw branche, heb je het voordeel dat jouw primaire processen geautomatiseerd zijn. Maar waarom kiezen voor een ERP-totaaloplossing op het platform van Microsoft Dynamics 365? Lees in deze blog over 4 voordelen van het gebruik van een ERP-totaaloplossing op het platform van Microsoft Dynamics 365 voor de GWW, installatie of bouwbranche.

Lees de blog

  • Deel deze pagina