Sales en Marketing

Krijg actueel inzicht in de verschillende fases van het verkoopproces en bouw aan langdurige relaties met uw klanten.

CRM

Altijd actueel inzicht in uw salesfunnel

De volledige geïntegreerde CRM module van 4PS biedt u alle middelen die u nodig heeft om uw commerciële processen vorm te geven. CRM bundelt alle belangrijke informatie van een relatie op één plek.

Lees meer

Microsoft Power BI

Zet data om in actie

Neemt u nog steeds beslissingen op basis van stapels wekelijkse rapporten? Wij hebben een snellere en gemakkelijkere manier om uw gegevens te lezen. Met Microsoft Power BI krijgt u in slechts een paar klikken de gewenste rapporten in gebruiksvriendelijke dashboards. Zo wordt direct duidelijk waar de focus moet liggen en waar verandering nodig is.

Lees meer

4PS API

Verbind 4PS Construct met uw CRM-pakket

U gebruikt 4PS Construct om grip te houden op alle primaire bedrijfsprocessen. Maar naast het ERP-pakket maken veel bedrijven ook gebruik van een CRM-oplossing voor sales en marketing. Met de 4PS API zorgt u voor een verbinding tussen 4PS Construct en uw CRM-software!

Lees meer

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.