Sales en Marketing

Zet CRM software op maat van de bouw, GWW en installatie in om jouw Sales en Marketing proces te optimaliseren. Krijg altijd en overal actueel inzicht in de verschillende fases van het verkoopproces en bouw aan langdurige relaties met jouw klanten.

CRM

Altijd actueel inzicht in jouw salesfunnel

De volledige geïntegreerde CRM module van 4PS bevat alles wat jij nodig hebt om de commerciële processen in jouw bedrijf vorm te geven. CRM voor de bouw, GWW, installatietechniek bundelt alle belangrijke informatie van een relatie op één plek.

Lees meer

Microsoft Power BI

Zet data om in actie

Neem jij nog steeds beslissingen op basis van een onderbuikgevoel of verouderde rapportages ? Wij hebben een snellere en gemakkelijkere manier om jouw gegevens te lezen. Met Microsoft Power BI krijg je in slechts een paar klikken de gewenste rapportages in gebruiksvriendelijke dashboards. Zo wordt direct duidelijk waar de focus moet liggen en waar verandering nodig is. Power BI is dé ideale software voor gebruiksvriendelijke rapportages in de bouw, GWW en installatie.

Lees meer

4PS API

Verbind 4PS Construct met jouw CRM-pakket

Je gebruikt 4PS Construct om grip te houden op alle primaire bedrijfsprocessen. Maar naast het ERP-pakket gebruiken veel bedrijven ook CRM in de bouw, GWW en installatie. Met de 4PS API zorg jij voor een verbinding tussen 4PS Construct en jouw CRM-oplossing.

Lees meer

Inspiratie? Haal meer uit jouw data met Microsoft Power BI

Kost het maken van salesrapportages in jouw bouwbedrijf veel tijd? Dat komt omdat je data uit verschillende systemen moet ophalen; bijvoorbeeld het CRM in jouw bouwbedrijf, openstaande aanvragen in de mail of Excelbestanden. Dit is tijdrovend en foutgevoelig. Om data nuttig te gebruiken is het slim om de verschillende datasets aan elkaar te koppelen. Dat kan met Power BI van Microsoft; met deze oplossing voor rapportage en analyse breng jij data samen in één platform en visualiseer je deze in overzichtelijk dashboards of rapporten.

Lees blog

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor jouw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we jou de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.