CRM - Customer Relation Management

Met de laagdrempelige CRM tool van 4PS bouw jij aan langdurige relaties met jouw klanten en heb je altijd actueel inzicht in jouw salesfunnel. Daarnaast is alle informatie die je invoert ook in een later stadium van jouw bedrijfsproces beschikbaar.

Ondersteun jouw commerciële ambities

De volledige geïntegreerde CRM module van 4PS biedt jou alle middelen die je nodig heeft om jouw commerciële processen vorm te geven.

  • Alle klantinformatie in één overzicht

    CRM bundelt alle informatie van een relatie op één plek zodat een totaalbeeld ontstaat van de contactmomenten, afspraken, documentatie, opdrachten en betrokkenen. Data wordt éénmalig vastgelegd en alle beschikbare informatie over de relatie wordt in het CRM weergegeven.

  • Eenvoudige registratie

    Niet meer stappen dan nodig om essentiële informatie vast te leggen. Informatie die anders vaak belandt in mails en spreadsheets, nu eenvoudig en centraal geborgd. Voor iedereen toegankelijk en benaderbaar, zowel op kantoor als onderweg.

  • Integratie met andere processen

    CRM van 4PS is geïntegreerd met tal van andere modules. Onder andere met calculatie en offerte registratie, om zo voor een aanbesteding ook tot een kostprijsberekening en bijbehorende aanbieding te komen. Daarnaast wordt vanuit de CRM module ook het uitvoeringsproces opgestart wanneer een traject opdracht wordt.

Meer weten?

Krijg meer inzicht in jouw commerciële processen met CRM van 4PS – vraag nu een demo aan!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt jouw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer jij automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor jouw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we jou de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.