4PS API: de brug tussen 4PS Construct en specialistische software

Om grip te houden op de primaire bedrijfsprocessen gebruiken bedrijven in de bouw, GWW en installatie onze ERP-software 4PS Construct. Maar naast het ERP-pakket gebruiken medewerkers ook specialistische software die nog niet in verbinding staat met 4PS Construct. De API zorgt voor een verbinding tussen 4PS Construct en andere softwarepakketten.

Vraag een demo aan

Met onze API is het mogelijk om software uit het logistieke proces of van de salarisadministratie te verbinden met 4PS Construct. En niet alleen dat, de API maakt het ook mogelijk om gebruik te maken van de verschillende onderdelen van het Microsoft Power Platform. Door alle systemen met elkaar te verbinden, profiteer je van verregaande integratie en digitalisering in het bedrijf.

Verbind jouw systemen

Onze API zorgt voor een verbinding tussen het ERP-pakket en andere applicaties. Dat heeft volgende voordelen voor jouw bouw-, GWW- of installatiebedrijf.

 • Koppel externe software aan 4PS Construct

  Koppel eigen applicaties of externe software met de API aan 4PS Construct. Je blijft dan werken met specialistische applicaties maar zorgt wel één waarheid in 4PS Construct

 • Werk efficiënter en bespaar tijd

  Verbind alle software met jouw ERP-pakket en voorkom het handmatig overtypen van data in 4PS Construct.

 • Integratie met het Microsoft Power Platform

  Onze API zorgt ervoor dat je aan de slag kunt met de toepassingen binnen het Microsoft Power Platform. Registreer bijvoorbeeld data rondom servicemeldingen in een Power App en stuur deze via de API door naar 4PS Construct.

 • Diverse koppelmogelijkheden

  Het is mogelijk om een API-koppeling te realiseren naar een ander softwarepakket via 4PS, of om de koppeling te laten bouwen door de andere softwareleverancier of een externe IT-dienstverlener.

Standaardkoppeling: 2BA Unifeed

Met de 2BA Unifeed koppeling in 4PS Construct heb je vanuit 4PS Construct altijd en overal toegang tot miljoenen technische producten uit de centrale 2BA artikeldatabase.

Standaardkoppeling: Ondertekenen.nl

De koppeling tussen 4PS Construct en Ondertekenen.nl biedt u de mogelijkheid om inkooporders en contracten digitaal van rechtsgeldige handtekeningen te voorzien.

Standaardkoppeling: 12Build

Met de koppeling van 12Build in 4PS Construct deel je gemakkelijk gegevens tussen 12Build en 4PS Construct, zo hoef je geen offertes meer handmatig over te typen.

Standaardkoppeling: Ketenstandaard

4PS ondersteunt de Ketenstandaard Bouw en Techniek standaarden zoals INSBOU, webshop-koppeling en de koppeling Woningcorporaties (WoCo)

Whitevision

Wil je in 4PS Construct inkomende documenten digitaal goedkeuren én boeken op een efficiënte manier? Kies dan voor de koppeling van WhiteVision. Hiermee verwerk je elke inkoopfactuur, servicemelding, inkooporder, orderbevestiging, bestelbon of afleverbon eenvoudig en snel.

Hillstar

Rapportage naar een volgend niveau met Power BI? Hillstar levert een standaard koppeling voor 4PS Construct. Zo heb je in korte tijd dashboards van en voor de volledige organisatie.

Ketenstandaard Bouw en Techniek

Ketenstandaard is het platform dat twee standaards biedt voor het classificeren van technische producten (ETIM) en elektronische datacommunicatie (de DICO standaard) voor de bouw-, onderhouds- en installatiesector.

idyn

Idyn heeft met het product Document Capture voor Dynamics NAV een complete oplossing voor scannen, filteren van data, registratie en opslag van alle inkoopdocumenten binnen het bedrijf.

2-Control

Met de autorisatiesoftware van 2-Control beschik je over geavanceerd en vereenvoudigt autorisatiebeheer. Je kan de autorisaties inrichten tot op Veld- & Datasetniveau en met autorisatiemonitoring de kwaliteit analyseren.

O - Prognose

Prognose biedt een integrale oplossing voor het optimaal beheren van vastgoed en installaties. Van het inspecteren en plannen van het onderhoud, het genereren van een duidelijk kostenoverzicht tot en het melden van storingen.

HB Software

HB Software maakt Management Informatie inzichtelijk met EXSION.

Mercash

Met Mercash integreer je het Personeelsmanagement in Microsoft Dynamics NAV.

CTB

Verbeter de bedrijfsprocessen met de HR- en Salaris-oplossingen van CTB.

Koppel ook specialistische software via onze API!

Wil je meer weten over de mogelijkheden om specialistische software en maatwerkapplicaties te verbinden met 4PS Construct via een API? Neem dan contact met ons op!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloudservice gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt de bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer je automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor jouw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we jou de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.