Optimaliseer uw offerteproces met 12Build

Om geschikte leveranciers of onderaannemers te vinden voor uw project zet u meerdere offertes uit. Heeft u de geschikte bouwspecialist gevonden? Dan wilt u de gegevens van de offerte zonder fouten zo snel mogelijk in 4PS Construct zetten. Het handmatig overtypen van deze gegevens kost alleen veel tijd, en is bovendien erg foutgevoelig. Met de koppeling van 12Build in 4PS Construct deelt u gemakkelijk gegevens tussen 12Build en 4PS Construct.

Vraag een demo aan

Deel gemakkelijk gegevens tussen 12Build en 4PS Construct

Als u in de database van 12Build een geschikte bouwspecialist vindt, deelt u de benodigde gegevens tussen 12Build en 4PS Construct.

  • Bespaar tijd en voorkom fouten

    Door de 12Build koppeling hoeft u niet meer handmatig gegevens over te zetten naar 4PS Construct. Door gebruik te maken van deze koppeling deelt u gegevens met één klik tussen 12Build en 4PS Construct.

  • Altijd actuele informatie tijdens het inkoopproces

    Met de 12Build koppeling in 4PS Construct beschikt u altijd over de meest actuele gegevens. Zo kunt u bijvoorbeeld alle relevante informatie van het inkoopproces behouden en snel terug vinden.

12Build

12Build is een offerteplatform dat vraag en aanbod in de bouw samenbrengt. Op het platform kunt u direct offertes aanvragen en ontvangen. In de database ziet u eenvoudig hoe bouwspecialisten scoren op kenmerken zoals expertise, rekenbereidheid en populariteit. Daarnaast maakt het bedrijf referentieprojecten, certificaten en keurmerken van bouwspecialisten inzichtelijk.

Met de koppeling van 12Build in 4PS Construct kunt u gegevens tussen 12Build en 4PS Construct eenvoudig delen.

12Build logo

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Lees meer informatie over 4PS Construct

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Lees meer over de samenwerking tussen 4PS en Microsoft