Digitaal en efficiënt ondertekenen

Om uw inkoopproces te automatiseren, is er in 4PS Construct de mogelijkheid om uw inkooporders en contracten digitaal van rechtsgeldige handtekeningen voorzien. Hiermee kunt u uw inkoopproces automatiseren en het ondertekenproces vereenvoudigen en stroomlijnen. Het is hierdoor niet meer nodig om documenten te printen en weer in te scannen.

Vraag een demo aan

Digitale handtekening

4PS Construct genereert automatisch de digitale inkooporder en voorziet dit van de juiste gegevens. Het document wordt opgestuurd naar Ondertekenen.nl en een unieke link (URL) wordt aangemaakt, deze wordt door 4PS Construct gestuurd naar de gewenste personen die het digitaal ondertekenen.

 • Binnen twee minuten een overeenkomst getekend

  Dankzij de integratie van Ondertekenen.nl in 4PS Construct hoeft u inkooporders niet meer te printen en scannen. Alles is digitaal. Hiermee kunt u uw inkoopproces automatiseren.

 • Rechtsgeldig

  De juridische rechtsgeldigheid van Ondertekenen.nl is getoetst en bevestigd conform de eIDAS en ETSI.

 • Beschikbaar in eigen huisstijl

  De integratie met Ondertekenen.nl kan worden verwerkt in uw eigen huisstijl en ondertekenomgeving.

 • Geavanceerde identiteitsverificatie

  De geavanceerde identiteitsverificatie zorgt ervoor dat elke ondertekenaar zich makkelijk kan identificeren (o.a. via SMS of iDEAL).

Hoe werkt het?

 

Stap 1. Uploaden inkooporder of inkoopcontract

De koppeling met Ondertekenen.nl zorgt ervoor dat het inkoopcontract of inkooporder digitaal als PDF-formaat opgeslagen wordt.

Stap 2. Inkooporder of inkoopcontract versturen

Nadat het inkoopcontract digitaal is opgeslagen, genereert Ondertekenen.nl een unieke URL. Vervolgens wordt de URL via een e-mail (in 4PS Construct) naar de eerst volgende ondertekenaar gestuurd.


Stap 3. Ondertekenen inkooporder of inkoopcontract

De ondertekenaar kan het document lezen en ondertekenen. Nadat het document door de eerste persoon is ondertekend, wordt deze doorgestuurd naar de volgende persoon.


Stap 4. Bewijsschrift inkooporder of inkoopcontract

Nadat alle partijen hebben getekend komt het ondertekende document, inclusief een transactiebewijs, terug in 4PS Construct.

Evidos

Ondertekenen.nl is een oplossing van Evidos. Evidos staat voor Evidence in Online Services, zeker zakendoen op Internet. Evidos is al meer dan 10 jaar nationaal en internationaal actief betrokken bij de laatste standaarden, wetgeving en technieken voor identiteitsverificatie en digitaal ondertekenen.

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Lees meer informatie over 4PS Construct

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Lees meer over de samenwerking tussen 4PS en Microsoft