Ariëns

Ze gebruiken al meer dan 10 jaar de software van 4PS en periodiek komen daar ook nog steeds nieuwe oplossingen bij in het gebruik bij Ariëns – Partner in vastgoedonderhoud. Ariëns is daarbij vaak betrokken bij nieuwe ontwikkelingen. Zo was het één van de eerste gebruikers van de 4PS Buitendienst App en ging het de afgelopen maanden als één van onze eerste klanten aan de slag met ons vernieuwde 4PS Control.

Directeur Johans Ariëns: “Het zit wel in mijn DNA om dingen steeds weer in een betere flow te willen doen. Ik wil de faalkosten zo laag mogelijk houden en mijn mensen moeten plezierig kunnen werken. Automatisering helpt daarbij.” Een interview over ambities, vooruitstrevend zijn en vooral ook: samenwerking.

Over Ariëns

Ariëns werkt voor professionele beheerders van woningen en gebouwen zoals woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen, overheden en beheerders van commercieel onroerend goed. Het Nijmeegse vastgoedonderhoudsbedrijf voert voor haar opdrachtgevers veelal gecompliceerde en omvangrijke onderhoudstrajecten uit. Daarbij kan het gaan om alle vormen van onderhoud, zoals service- en mutatie onderhoud (dagelijks onderhoud), planmatig onderhoud en renovaties. Dit alles doet men vanuit de missie ‘alles klopt, alles draait om te klant en de sfeer is top’.

Ariëns en 4PS

Inmiddels doet Ariëns naar eigen zeggen “alles met 4PS”. Het bedrijf maakt gebruik van het onderaannemersportaal, planning, calculatie, de buitendienst app en ga zo maar door. Ariëns is er bij nieuwe ontwikkelingen bovendien altijd als een van de eersten bij. Zo was het één van de eerste gebruikers van de 4PS Buitendienst App. Johans vertelt daar nu over: “De digitalisering op de werkvloer is niet altijd even makkelijk. Men is niet gewend om met tablets te werken, ze zijn gewend om met de handen te werken. Dat betekent dat als je dan met tablets aan de slag wilt, je moet zorgen dat het heel goed werkt voordat je het gaat implementeren. Anders hebben ze er al helemaal geen zin meer in. Ik denk daar dus graag over mee. Om te zorgen dat het goed werkt voor de mensen die er dagelijks gebruik van gaan maken.”

Lees het hele artikel

  • Deel dit artikel: