Ariëns - Partner in vastgoedonderhoud

Ze gebruiken al meer dan 10 jaar de software van 4PS en periodiek komen daar ook nog steeds nieuwe oplossingen bij in het gebruik bij Ariëns – Partner in vastgoedonderhoud. Ariëns is daarbij vaak betrokken bij nieuwe ontwikkelingen. Zo was het één van de eerste gebruikers van de 4PS Buitendienst App en ging het de afgelopen maanden als één van onze eerste klanten aan de slag met ons vernieuwde 4PS Control.

Ariëns

 

 

 

Ariëns – Partner in vastgoedonderhoud, werkt voor professionele beheerders van woningen en gebouwen zoals woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen. Het bedrijf voert voor haar opdrachtgevers veelal gecompliceerde en omvangrijke onderhoudstrajecten uit.

Digitalisering op de werkvloer

Voor Ariëns was de aanschaf van software geen makkelijke beslissing. De software had namelijk invloed op veel processen binnen het bedrijf. Voor de zoektocht naar geschikte software maakte het bedrijf een zelfgemaakt programma met dingen die zij belangrijk vonden. Daaruit volgde een longlist en shortlist van softwareaanbieders. De keuze viel uiteindelijk op 4PS, omdat dit het beste aansloot bij het programma.

Inmiddels maakt Ariëns al meer dan 10 jaar gebruik van de software van 4PS. Zo maken ze gebruik van het onderaannemersportaal, planning, calculatie, de buitendienst app en ga zo maar door. Benieuwd naar de ervaring van Ariëns met de software van 4PS? Directeur Johans Ariëns vertelt in dit artikel alles over de digitalisering op de werkvloer.

Lees het hele artikel

  • Deel dit artikel: