Inkoop

Het inkoopproces speelt een belangrijke rol bij veel bedrijven in de bouw, installatie en GWW/infra. In 4PS Construct heeft u verschillende mogelijkheden om uw inkoopproces te automatiseren. Bijvoorbeeld om inkooporders snel en efficiënt in te voeren en om ze direct van een digitale handtekening te voorzien.

Inkooporders en contracten digitaal ondertekenen

Om uw inkoopproces te automatiseren, is er in 4PS Construct de mogelijkheid om uw inkooporders en contracten digitaal van rechtsgeldige handtekeningen voorzien. Hiermee kunt u uw inkoopproces automatiseren en het ondertekenproces vereenvoudigen en stroomlijnen. Het is hierdoor niet meer nodig om documenten te printen en weer in te scannen.

Lees meer

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.