Van 't Hek Groep

Elke dag pendelen de uitvoerders van GWW-totaalaanbieder Van ‘t Hek Groep tussen de verschillende bouwplaatsen van de projecten.  Hun administratie bijhouden, planningen bekijken of materieel bestellen? Dat doen ze ergens op de bouwplaats of in de auto langs de kant van de weg. Geen ideale situatie, daarom onderzocht Van ’t Hek Groep hoe ze uitvoerders kunnen ondersteunen met behulp van technologie. Apps gebouwd met Microsoft Power Apps bleken de oplossing! Lees er meer over in dit klantverhaal.

Over Van ‘t Hek Groep

GWW-bedrijf Van ’t Hek Groep uit Zuidoostbeemster is een totaalaanbieder van funderingstechnieken. Van het werken aan complexe projecten op het water tot het installeren van trillingsarme paalsystemen in beperkte ruimtes; de verschillende bedrijven binnen de Van ’t Hek Groep onderscheiden zich dankzij hun specialistische kennis, jarenlange ervaring en innovatieve en creatieve oplossingen.

Samen met Be-Sync aan de slag met Microsoft Power Apps

Be-Sync, Microsoft 365 specialist van 4PS,  ging samen met Van ‘t Hek Groep aan de slag met het ontwikkelen van een laagdrempelige app voor het afroepen van materieel op de bouwplaats. Daarvoor maakten ze handige gebruik van Microsoft Power Apps, onderdeel van het laagdrempelige ontwikkelplatform Microsoft Power Platform. Benieuwd hoe dat verliep? In dit klantverhaal vertelt Jurian Borst, Strategisch Informatiemanager bij Van ’t Hek Groep, waarom hij koos voor Power Apps en hoe de ontwikkeling van zo’n Power App samen met Be-Sync verliep.

Lees het artikel

  • Deel dit artikel: